Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobiłam wielki błąd

Co zrobić

Polecane posty

Moja historia jest dziwna. Jakieś 7 lat temu zakochał się we mnie pewien chłopak, Julek. Odrzuciłam go z kilku powodów. Przede wszystkim się bałam wchodzić w związek z Nim. Wtedy był taki zakompleksiony, nie dbał o siebie, miał chyba niskie poczucie własnej wartości. Los mi spłatał takiego figla, że dwa miesiące temu znowu go spotkałam. Kompletna odmiana, zupełnie inny człowiek. Szczupły, wysportowany, bardzo pewny siebie, wie, czego od życia chce, wygadany, dowcipny, bardzo przystojny... Ma firmę, dzięki której bardzo dużo zarabia. Wielu facetów mu zazdrości, że ma teraz takie powodzenie wśród kobiet. Ale to żaden lowelas. Nie zalicza panienek. Miał dwie dziewczyny, jedna go zdradziła, drugą sam zostawił, bo przeczuwał, że ten związek się może źle skończyć. Podpytałam się jego przyjaciela, jakie dziewczyny mu się najbardziej podobają. On odpowiedział, że wg tego, co on sam wie, to mój typ urody najbardziej go kręci. Zakręciłam się w jego towarzystwie, on gadał ze mną. Myślałam, że coś czuje. Kiedy mu powiedziałam o wszystkim jakiś tydzień temu, on powiedział, że kategorycznie nie ma mowy o tym, aby ze mną był. Dlatego, że go wcześniej sama odrzuciłam, a to oznacza, że zakochałam się w człowieku, którego pragnęłam, a którym on wtedy nie był. To chyba był najgorszy błąd, jaki kiedykolwiek zrobiłam! Nie wiem, co mam zrobić. Mi naprawdę na Nim zależy. Dziewczyny się wokół Niego przez cały czas kręcą. Zadzwoniłam do Niego dwa dni temu spytać się co słychać, on powiedział, że u Niego dobrze, po czym po chwili powiedział, że nie ma czasu rozmawiać i się rozłączył. Nie chcę sobie odpuścić go. Wiem, że to jest facet mojego życia.

Gość Kinky Max Mikke
:D a teraz to całuj sie w nos 🖐️

Gość gość
sorry , ale pusta jestes . Teraz go chcesz , bo inne go chca , bo sie zmienil , bo jest atrakcyjny , bo ma firme i kase. Madry facet ,dobrze ze ci nie ufa.

Dodam ze swojej strony jeszcze tyle, że kilka miesięcy wcześniej odmówiłem innej swojej znajomej, która też go wcześniej odrzuciła, jeszcze przede mną.

Gość gość
ja pierd....facet twojego zycia ? Co ty nie powiesz , bo schudl i jest wysportowany / ty niby kochasz jego powierzchownosc i kase , ale nie kochasz go naparwde takim jaki jest , w srodku . Bo w srodku to ciagle ten sam chlopak .Jakos ci nie wierze w ta twoja milosc .

Gość gość
a odmowiles to fajnie :-0 Masz nocny dyzur na kafe w wymyslaniu bzdur? Od dawna wiadomo ,ze tu same wymyslone tematy pisane przez oplaconych ludzi . Zegnam 🖐️

Gość gość
Macius to ty ? Za czesto tu piszesz jako ktos inny niz Macius :-0 Czasami jako kobieta , czasami jako facet :-0

Odmówił.* Każdemu i każdej może to się zdarzyć.

Co zrobić teraz?

Odpowie mi ktoś???

Gość gość
nie nikt ci gościu nie odpowie już bo wymyśliłeś sobie jakiegoś zwida i wkręcasz ludzi że jesteś panną, nara