Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Roznica w wypiciu piwa przez faceta

Polecane posty

Gość gość
Ma być tak jak chce szefowa . Chłop ma się słuchać i już bo jak nie to szlaban , najczęściej na d**ę .

Gość gość
wytrzezwial i calkeij inny czlowiek. nienawidze jak wraca podpity. i kolo pijanego mam lezec- smrod ze szok.

Gość gość
osobiście czesto wychodze po pracy ze znajomymi na wódeczkę, i nie, nie jadę najpierw do domu itp, bo jak kończymy o 17 to nikomu nie chce się po całym mieście rozjeżdzać tylko po to, żeby za 2 godziny wracać do centrum - sorry autorko, jesteś po prostu typem czepialskim i najbardziej cierpisz nad tym że nie możesz mieć nad mężem 100% kontroli...co za różnica czy pójdzie z kolegami po pracy (już widze jak umordowani robotą jadą się do domu przebierac i wychodzić znowu, bo TY masz życzenie żeby pili w eleganckich ciuchach - swoją drogą większego kretynizmu dawno nie czytałam) czy wróci do domu najpierw (żeby potem nie móc już wyjść bo i tak nie miałby z kim....)???

Gość gość
oczywiscie ze mozna znalezc faceta, ktory nawet piwa nie pije :O ja takiego mam :D

Gość gość
jeśli zdarza mu się raz w m-cu gora 2 to ok ale jak kilka razy w tyg to uciekaj gdzie pieprz rosnie

Gość gość
a w czym problem umowic sie kiedy indziej.

Gość gość
jasne że można, tylko pytanie po co??? z kim ja bym wtedy winko w domu piła? albo wychodziła na tańczące randki i drinka??? :P - oczywiście jest to tylko moja subiektywna opinia, każdy ma prawo do własnej :)

Gość gość
na takie zachowanie moze sobie pozowlic facet ktory jest sam a nie taki ktory juz m rodzine. w tyg. pracuje do 18 wiec za bardzo nie mamy czasu dla siebie. 1 dniem w tyg. gdzie mozemy spedzic wiecej czasu razem on woli isc pic. i wrcocic o 22 do domu. tak nie powinno byc.

Gość gość
W żadnym wypadku nie możesz tego tolerować ,i nie daj sobie wmówić że to jest normalne ,jeśli teraz nie będziesz reagować to dasz mu tylko przyzwolenie a nawet więcej, pomożesz mu tym wpaśc w alkoholizm.Nie wspomnę już o tym że pijani ludzie są żałośni ,zarówno kobiety jak i mężczyźni

Gość gość
Różnica między czym a czym? Temat mylący.

Gość gość
już drugi temat autorko zakładasz. czyżby nie podobały się wcześniejsze odpowiedzi?

Gość gość
skoro tutaj same takie abstynentki, co 2 razy w miesiącu wypite piwo przez faceta traktują w kategorii alkoholizmu, to ja się zastanawiam kim są te wszystkie panie, które spędzają czas w knajpkach na krakowskim Kazimierzu, delektując się drinkami, winkiem, piwem w towarzystwie chłopaków, mężów ( o z grozo, jak się jest po ślubie to już tylko dom, pieluchy i m jak miłość a nie rozrywka!!!!!) tudzież znajomych z pracy... strasznie się ciesze że ja i mąż jesteśmy podobni i nie traktujemy piwa jako narzędzia szatana a związku z drugą osobą jak więzienia...

Gość gość
wracac z pracy pijanym - czy to jest normlane??????????????????

Gość gość
do autorki chcesz zeby maz przyszedl do domu przebral sie i wyszedl elegancki, to zaraz zalozysz temat : Czy maz mnie zdradza?:)

Gość gość
Dla mnie to tez nie jest normalne ze facet idzie po pracy na piwko z kolegami. Mój ojciec nigdy tak robił tak samo jak mój brat i mąż.

Gość gość
jak wypije w domu piwo czy jak gdzies jestesmy w towarzystwie nigdy nic nie powiedzialam zeby nie pil. ale jak wraca z pracy pijany 5-6 h pozniej to juz jest przesada.

Gość gość
ale on nie wraca z pracy pijany, bo to by znaczyło że pije już w pracy, on wychodzi z pracy i po pracy 2 razy w miesiącu idzie na piwo z kolegami, więc tak naprawdę jesli wraca pijany to z wyjścia z kolegami z nie zpracy- tak, jest to dla mnie najnormalniejsza rzecz na świecie, mój mąż tak robi i ja tez tak robię - różnica polega tylko na tym, że my się wczesniej o tych planach informujemy, a jak coś wypada na spontanie to jest telefon pt " Kotek, jest wyjście na piwo, masz coś przeciwko??? " jeszcze nigdy żadne z nas nic przeciwko nie miało a jesteśmy dośc starzy w kategoriach kafeterii...

Gość gość
no wlasnie sek w tym ze w pracy pija.

Gość gość
a na drugim temacie pisałaś że w pracy nie pije....coś ściemniasz autorko, widać że odpowiedzi nie po Twojej myśli więc już teraz chwytasz się wszystkiego....

Gość gość
moj akurat w pracy nie pije ale koledzy zaczynaja pic. ile razy maz mi mowil ze chlopaki sie napili w pracy. wczoraj to tak sie napili ze 2 z nich nie moglo ustac na nogach. i trzeba bylo go prowadzic.