Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polskie dziewczęta ubierają się jak kurwy

Polecane posty

Gość gość

Skoro się tak ubierają, to niech się też chociaż tak zachowują. Podszedłem do takiej jednej, klepnąłem ją po tyłku, a ona miała czelność mnie spoliczkować. Bladź jedna.

Gość gość
gdybyś najpierw zapłacił, a dopiero potem klepnął, to wszystko byłoby OK

Gość PlinkiPlonka
Ja bym ci jeszcze zasadzila kopa w to miejsce gdzie brak ci jaj

Gość gość
AWina leży w telewizji,zobacz jak są ubrane piosenkarki,jak się lansują gwiazdy w Viva czy nawet te badziewne polo tv,tam się wszystkie dziewczyny tak ubieraja,więc biorą przykład,ze tak modnie........że to fajne itp,

Gość gość
Wina nie leży w TV tylko w rodzicach, że pozwalają córkom na takie ubiory i zachowania. To nie TV i inne media wychowują i uczą, ta rola należy do rodziców, ale jak rodzice nie mają czasu, rozumu, woli i umiejętności, no to mamy to co mamy.

Gość gość
Choćby z gołymi tyłkami chodziły to klepać ich po nich nie wolno .

Gość gość
klepać nie, ale batem śmignąć, żeby doopę przykryła jak najbardziej :)

Gość gość
A to to tylko tatuś albo mamusia .

Gość gość
Ale jak tatuś i mamusia zajęci wszystkim innym niż wychowaniem córuni, to pomoc kogoś obcego i życzliwego jak najbardziej wskazana. Ktoś musi "zdzielić" między oczy by dziewczę się opamiętało.

Gość gość
To Cię jeszcze wsadzą i po misji wychowawczej.

Gość gość
zdzielić było w cudzysłowiu, to metafora :)

Gość Dystanaa
Ja uwielbiam ubierać bluzki z dekoltami i dżinsowe spodenki, spod których widać pośladki od spodu :) Kiedyś szły takie dwie c***y, ja sama i jeden bardzo mocno uderzył mnie w pośladki, pierwsza reakcja nie wiedziałam co robić, rozpłakałam się, a druga pobiegłąm za nimi dzwoniąc w tym czasie do brata i do chłopaka, brat przyjechał po 10ciu minutach z kolegą :) A te c***y jeszcze myślały, że ja udaję, że po kogoś dzwonię i mówili "co, po mafię dzwonisz" Jak mój brat wyskoczył to sam wystarczył, bo oni zaczęli od razu uciekać, ale brat dorwał tego, który mnie uderzył i go skopał, dostał mocno. Teraz czasami go widuję, to spuszcza głowę i udaje, że mnie nie widzi, a jak ja z kimś idę to na głos mówię "to ten co mnie uderzył i do mnie cwaniaczył, a przed bratem uciekał"

Gość gość
Dystanaa Ja trenuję kickboxing od 15 lat, twojego braciszka wdeptałbym w ziemię. A potem wsadziłbym paluszki w twoją dziurkę i wydymał cię ręką na ulicy. Oduczyłabyś się cwaniakować.

Gość gość
jak to nie wolno klepać? same szmaty prowokują do takich zachowań, a potem udają, że im się nie podoba? to chyba oczywiste że jeśli ktoś chodzi z półgołym tyłkiem na ulicy to chce zwracać uwagę facetów? niech się normalnie ubierają, a nie jak szmaty to nikt ich jak szmaty nie będzie traktował

Gość gość
taaa bo czesto sa k*****i a dwa szukaja frajera ktorego beda mogly wyrwac na swoj wyglad a to dlatego ze polacy lubie takie wyzywajace dziewczyny one robia to po aby frajera rgularnie wykorzystywac zatem faceci sa sami sobie winni nie szukaja porzadnych skromnych dziewczyn tylko takich co minimum wygladaja jak k***y z pierszego lepszego klipu w TV :D

Gość gość
Ja bym nigdy nie chciał mieć takiej na stałe. Do tych, co się ubierają jak prostytutki to zarywam tylko po to, żeby sobie jednorazowo zamoczyć. W życiu nie chciałbym się z taką związać i podejrzewam, że 99% facetów myśli tak samo. Ale wydymać? - czemu nie?

Gość gość
Ja bym nigdy nie chciał mieć takiej na stałe. Do tych, co się ubierają jak prostytutki to zarywam tylko po to, żeby sobie jednorazowo zamoczyć. W życiu nie chciałbym się z taką związać i podejrzewam, że 99% facetów myśli tak samo. Ale wydymać? - czemu nie? Wiele się od niej nie różnisz. :D

Gość gość
Wiele się od niej nie różnisz. ************** Ja jestem facetem, a ona kobietą. Ona powinna się szanować, bo w przyszłości może zostać matką i żoną. A skoro się nie szanuje, to niby czemu nie miałbym tego wykorzystać? W ogóle śmieszy mnie to zrównywanie płci na siłę. Głupia nowa moda z tym feminizmem. Baba to baba, facet to facet. Nie dajmy się zwariować.

Gość gość
Nawet biologia warunkuje takie zachowanie, że facet może, a nawet POWINIEN mieć bardzo bogate życie seksualne, a kobieta powinna się szanować mimo wszystko. Nimfomanki o nadpobudzonym libido to jednak zdecydowana mniejszość wśród kobiecej populacji i takie kończą zazwyczaj jako prostytutki albo aktorki p***o. Kobieta z biologicznego punktu widzenia jest mniej pobudzona seksualnie od faceta - a to znaczy, że nawet jej własne ciało predysponuje ją do seksualnej wstrzemięźliwości i szanowania się.

Gość gość
bo sa nimi

Gość gość
bo to k***y

Gość gość
Kobiety to kórwy i co dalej pisać

Gość gość
Bo to są kürwy którym trzeba spuszczać się w otbyt by zaspokoić swoją huć.

Gość gość
Faceci tak zawsze podkreslaja ze kobieta ma sie szanowac jednoczesnie nie popuszczajac zadnej okazji do jednorazowego z********** Sweet.

Gość gość
Bylam skromna niesmiala dziewczyna gnebiona w szkole z powodu tradziku. Pozniej niewidzialna dla facetow a tez chvialam miec chlopaka. I wiesz co? Napatrzylam sie na takie ubrane jak prostytutki jak sa traktowane jak krolowe maja powodzenie sa wielbione w nich sie zakochuj****nda idiotow. I wiesz co? Sama zaczelam sie tak ubierac. Ale facetow mam za nic. To idioci. Piekna buzia cialo i wyzywajacy ciuch a im rozum schodzi nizej. Idioci. Jak szanowac cos takiego? Jak brzydka to trzeba ja gnebic zeby przydobac sie slicznotkom Dziewczyny - najlepszy test na faceta - jak traktuje brzydkie! To wam powie wszytsko. Nigdy nie bierzcie tego ktory sie z nich smieje. Zajdziecie w ciaze zestarzejecie sie zachorujecie a on was zdradzi z pierwsza lepsza wyuzdana. Nie ma milosci.

Gość gość
W ogole pokazcie sie w calej okazalosci bez makijazu i byle jak ubrane i to na samym poczatku. To sie okaze czy was kocha. I tak niezrobione mlode wygladamy lepiej niz bedziemy jako stare zrobione. Wiec jak juz mu cos nie spasuje to trzeba uciekac. Albo jak mowi ze nie ten kolor wlosow macie, ze inne ladne itd. Brac nogi za pas. Tez nie szukajcie modeli. Ale uwaga na brzydkich roszczeniowych frustratow. Wiem cos o tym. Najpierw bylam z przystojniakiem potem z przecietnym a potem z otylym z kompleksami. Byl najgorszy z nich. Podziwial inne na ulicy bym czula sie gorsza i smial sie z grubych.