Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowa1

rezygnacja z kursu a oswiadczenie dotyczace zaplaty za kurs

Polecane posty

Gość gosciowa1

Witam, czy ktos sie orientuje w takiej oto sprawie: podpisalam oswiadczenie zaplaty za kurs w dwoch ratach: pierwsza juz wplacilam, natomiast druga mam wplacic na poczatku grudnia. Jednak chce zrezygnowac z kursu. Czy takie oswiadczenie jest wiazace? To znaczy, nawet jesli zrezygnuje z kursu (lub przestane chodzic), bede musiala wplacic pieniadze?

Gość gość
zobacz co masz w umowie,tym malymdruczkiem szczegolnie

Gość gość
na zdrowy rozum nie powinnasc bulic za cos z czego nie korzystasz,ale czesto firmy zabezpieczaja sie w razie rezygncji ze masz wplacic,to zalezy tez jaki kurs prawko.jezykowy? u mnie z jezykowym nie bylo problemu,ale wiem ze z prawkiem niektorzy tak maja bo dla tych firm szkolacych to szansa na latwa kase za nic-sprobuj powalczyc

Gość gosciowa1
no wlasnie nie podpisywalam umowy, tylko formularz z oswiadczeniem, ze wplace pierwsza rate w tym i w tym terminie i druga na poczatku grudnia. tylko tyle.

Gość gość
non to moim zdaniem napisz kolejne oswiadczenie,ze rezygnujesz i tyle skoro nie ma umowy to moga ci nafikac

Gość gość
Nie ma umowy, więc nawet nie ma od czego odstępować czyli dostaniesz zwrot pieniędzy.

Gość gość
no raczej na zwrot pierwszej raty bym nie liczyla

Gość gosciowa1
nie no, ta pierwsza rate odpuszczam, bo byla niewielka, za to druga jest ogromna i nie chcialabym jednak placic za cos, z czego juz nie skorzystac.

Gość gosciowa1
*z czego juz nie skorzystam.