Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna słodka czy z charakterem

Polecane posty

Gość gość

Którą faceci wolą bardziej i dlaczego?

Gość gość
A to jedno drugie wyklucza

Gość gość
No jeśli się nie wyklucza, to przyjmijmy, że pytam o sytuację, w której jedna z tych cech dominuje

Gość gość
No to jest w opozycji, dziwne, że niektórzy tego nie dostrzegają

Gość gość
A ja jestem 15 lat z jedną kobietą, która jest mega słodka. I powiem wam tyle - g***o prawda, że się znudzi etc. Wolę to moje 15 lat "nudnego" raju jaki z nią mam, niż 15 lat z kobietą "z charakterem", którą trzeba "znosić". Tyle w temacie.

Gość gość
najlepsze sa slodkie idiotki. :-D

Gość gość
Dziewczyna która się dąsa i strzela fochy, to babochłop, za dużo testosteronu. Najlepsze są śliczne, słodkie i uległe :) Ale trzeba je dobrze traktować, bo jak się porysuje taki diament to zbrodnia przeciwko ludzkości :)

Gość Łona jest Aniołem
Anielskie ;)

Gość gość
Jest coś bardziej kobiecego od PMS-a - jego brak :) Dziewczyna, która ma "humorki" jest jeszcze niedojrzała psychicznie :) I z reguły pozostanie taka na zawsze :)

każdy ma czasem humorki, wiesz? Ok, może nie twoja dmuchana lalka, ale ta ma z kolei inne wady ;)

Gość gość
Widzisz, moja nie ma. Bo wie, że jak jest problem, to nic to nie da, że wkurzy jeszcze mnie. Ale Ty pewnie nie wiesz jak to jest, bo jesteś zjebem i musisz mieć dziewczynę, jaka Cię zechce i za bardzo nie możesz wybierać, jak ja :)

nie każdy problem można rozwiązać, nawet kiepski humor nie musi być spowodowany czymś konkretnym. Poza tym nawet jak uda się znaleźć rozwiązanie sytuacji to same jej okoliczności nadal mogą być nieprzyjemne. Humorki to nie tylko obrażanie się ;)

aha, i nie chciałabym faceta-jaja, którego "wkurzyć" nie można bo będzie miał.."humorek" :D

Gość gość
Dobra Moorland, masz z****ną psychikę jak widać, ale nie wszystkie kobiety takie mają :) Te ładniejsze bez kompleksów zwłaszcza :)

Gość Łona jest Aniołem
jedno nie wyklucza drugiego ,gorzej gdy ten tzw "charakter" robi za synonim zwykłego p**********ia (termin fachowy ;) facet z takim defektem został by z marszu uznany za mega z***a ale babsztyle (nie lubie tego określenia ale czasem się po prostu inaczej nie da ;) zaczynają sobie roić że jest drugą Scarlet Oharą :D

Gość gość
Jesteś babą, tylko głupie baby mogą pisać w taki sposób :D

Gość gość
Nie, w taki że myślisz, że jesteś fajna itp. a tak naprawdę jesteś zwykłą nabzdyczoną głupią babą, która może pomarzyć o takim facecie jak ja :)

no marzę o takim facecie który siedzi na kafeterii i opowiada, że tylko słodkie i uległe lubi ;) Podpowiem - tylko słabi faceci lubią uległość. ;)

Gość gość
haha, to nie XIX w., ze kobiety maja byc slodkie i ulegle :D ja jestem zolza, robie co i kiedy chce, szastam kasa (takze swoja), a moj facet za mna szaleje :D i dla mnie rzucil taka wlasnie slodka istotke, ktora calymi dniami myslala, jak mu dogodzic

Gość gość
Ty Moorland to jesteś głupia z charakteru, a ze słodkością nie masz wiele wspólnego. A co do poprzedniczki - masz głupiego faceta, jest się czymś chwalić :) Prawdziwie kobiece są słodkie, uległe dziewczyny o urodzie modelki, jak moja Ala :) I g***o mnie obchodzi, że twierdzicie, że przez to jestem słaby, bo g***o wiecie, a mam raj na ziemi; w przeciwieństwie do was i waszych facetów :D Olewam wam ciepłym moczem, głupie baby :)

dziękuję za twoją subiektywną opinię, niestety nie zgadzam się z nią, bo wiem, że jestem wyjątkowo uroczym stworzeniem :)