Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiek22

Czy kazdy facet to lubi

Polecane posty

Czy kazdy lubi lizac TAM swoja kobiete? Czysta,zakochaną.Sam też jest zakochany ale tego się brzydzi co wyznał mi w tajemnicy i po %. Czy mozliwe,że jest gejem? Pociaga go seks analny i dopomina się tego chociaz nie dostanie,ja tego nie akceptuję.Co sadzic o jego zachowaniu?

Gość gość
a moze polizemy sie nawzajem

Moim zdaniem facet powinien chętnie lizać szparkę, a ty z kolei nie powinnaś robić problemów odnośnie seksu analnego. Pośród par heteroseksualnych seks analny jest obecnie równie popularny jak waginalny.

Moze powinien ale jesli ma takie odczucia to szkoda...A analny nie,dziekuje.Ta dziurka jest do robienia kału a nie seksu.

Gość gość
Każdy powinien robić to co lubi, jedni lubią seks oralny inni nie... tak samo z analem. Dlatego ważne jest aby w związki dobierać się również pod względem dopasowania seksualnego. Choć osobiście nie rozumiem jak można nie lubić robić minetki :)

Ta dziurka jest do wydalania kału a nie seksu.A czy jest popularne mnie nie interesuje,nie jestem tepą masą,która robi to co modne :)

Gość Kinky Blues
śmierdzi Ci pipa dlatego

Kinky Blues - twojej matce i babci smierdza rozepchane ohydne c**y,moja jest piekna i pachnaca :) zegnam :)

Moim zdaniem powinnaś jednak przekonać się do seksu analnego. Napewno jesteś piękna i cudna w tej drugiej dziurce. Warto żebyś spróbowała. Anal jest w związku bardzo ważny. Nic nie ryzykujesz, a możesz wiele zyskać.

Gość gość
"anal jest w związku bardzo ważny"... tak to najistotniejsza rzecz w związku, weź się nikoś jeb_nij w łeb wreszcie i przestać pier_dolić w każdym temacie o analu, albo odwiedź jakiegoś psychiatrę wreszcie bo coś ci chyba nieźle zryło psychikę w dzieciństwie.

Powinna spróbować. Nie stanie jej się żadna krzywda. Wszystko będzie OK. Związek przetrwa i się rozwinie :) Ale pod warunkiem że autorka będzie zaangażowana, że da związkowi szansę, że poprosi chłopaka o seks analny.

Gość młody pelikan
nie wiem co lubi każdy facet, ale wiem co lubię ja. :) i tylko w swoim imieniu się wypowiadam. nie stanowi to dla mnie żadnego problemu. czy to lubię? owszem, pod warunkiem że druga strona, ma na to ochotę i najważniejsze... "dziwnie" się zachowuje. takie czerpanie, przyjemności z cudzej przyjemności. ;) jeśli rozumiecie co mam na myśli. bo lizanie dla samego lizania nie ma dla mnie sensu.

Gość gość
Politolog, w*********j.

Gość gość
Oooo fuuuujjjjjj Po analu bedzie mial gowno pod paznokciami.

Gość gość
mozliwe ze ci po prostu smierdzi cipka mozesz miec grzybice sama sprawdz, wsadz paluszek potem powachaj, wloz do ust jak sie bedziesz brzydzila, to jemu sie nie dziw :) ogol ja ladnie, na dole tez, zrob paseczek, tojkacik nie wierze ze facet nei chce lizac zdrowej pachnacej cipki