Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedeechudaa

dieta 1000 kcal_chudnijmy razem_kto ze mna

Polecane posty

Gość arbuzowa dama
Dlaczego nie? Jeżeli masz wiecej kg to waga szybciej spada. ;) Ja dzis ładnie trzymam dietke ,a miałam szalony dzień :)

Gość bedeechudaa
ja dzisiaj też, zaliczyłam:) znacie jakieś fajne preparaty wspomagające?:>

Gość arbuzowa dama
Blonnik w tabketkach,ja planuję go kupić bo to bezpieczny wspomagacz. Naturalnie pomaga zielona i czerwona herbata (czerwona to pu earh )

Gość gość
a to prawda że jak pije sie czerowona pu erh to ona działa tylko wtedy gdy oprocz niej pijemy jedynie wodę (żadnych innych herbat kaw itp)? i co myślicie o tych pu erach sprzedawanych w supermarketach?

Gość gość
nie potrafie sie zmotywować.. dziecwzyny pomóżcie co zrobić z tym obżarstwem? jak to skończyć?

Gość arbuzowa dama
Moim zdaniem jaka by ta herbata nie byla to napewno w odchudzaniu nie przeskadza i napewno jest lepsza niz np cola;) Co do łączenia nie mam pojęcia, ja co rano pije gozka czarną kawe bez niej nie funkcjonuje . A co do braku motywacjito pomysl jak super poczujesz kiedy shudniesz ile miłych słów uslyszysz, o fajnych ciuchach które mozez ubrac. Napewno Ci sie uda tylko WALCZ !

Gość gość
a wy też nie macie takich odczuć 'Jezu, jak mi sie chce czegos slodkiego' i nie mozecie sie od tego odpedzic?:-D jak to robicie?:)

Gość bandziorka88
no ja dziś byłam w aptece i kupilam tez blonnik w tabletkach i polecana juz gdzies figure no-apetetie, mam oroblem z podjadaniem nocnym, moze to jakos mnie uratuje :(((

Gość bedeechudaa
też własnie zakupiłam:) dziewczyny trzymamy się! zobaczycie, jakie cudne efekty już za miesiąc się pojawią :)

Gość arbuzowa dama
Napewno nam się uda. :) U mnie dzis tak sobie , bo poszlam na kawe z koleżanka , ale zadnych ciastek do tego wiec bez tragedii ;) tyle tylko , ze czas przedłużył sie do 9h ale to nic takiego. W sumie kalorycznie ok 1100 kcal przez caly dzień , Tylko w sobotę mama ma urodziny ,ale po prostu zhjem troszkę ciasta. I potem pocwicze :)

Gość anulka270505
Hej. Dołączam się do was ja zaczełam od dziś. Mój wzrost 167 i 62kg z tym że mam bardzo duży biust i solidne nogi więc z nogami będzie najtrudniej bo z brzucha o bardzo nie mam co gubić jedynie mięśnie wypracować:) Też jestem na diecie 1000kcl moim wyznacznikiem jest 55-57 kg:) Wiem ,że dam radę bo za rok mam wesele i muszę ładnie w sukni wyglądać:)

Gość arbuzowa dama
Hej, witamy i zapraszamy, razem raźniej:) Ja jutro muszę odebrac wyniki badań, obym nie zapomniała. staram się co jakiś czas zrobić sobie badania krwi, lepiej tak niż nagle zachorować... ale igieł i tak nienawidzę...;)

Gość anulka270505
Ja już po ćwiczeniach teraz kąpiel i dużo wody. Co pijecie jeszcze oprócz wody bo ja pije wode już bardzo długo więc to dla mnie żadna nowość z tym że piję 4-5 kaw dziennie i chyba powinnam zacząć brać magnez?

Gość bedeechudaa
oo tak, im więcej tym lepiej! razem raźniej :D ja piję oprócz wody także duże ilości herbaty, oczywiście bez cukru, herbatę zieloną także:) ja dziś bilans 1200.. trudno, te 200 się spali :D

Gość bedeechudaa
dziś bilansik dobry:) a u was??

Gość nalaaa
u mnie też ja nie umiem juz liczyc co do kalorii. z wyczucia jem tyle że wychodzi ok. 1000

Gość nalaaa
na śniadanie zjadłam pomidora i makrele wędzoną, ok. 150g na 2 śniadanie jabłko na 3 śniadanie kanapkę z serem żółtym i pomidorem (2 kromki chleba razowego+ cienki plasterek sera + pomidor) Przekąska: jogurt naturalny 350g 0% + 2 łyżeczki kakao nisko tłuszczowego i trochę słodzika sypkiego- wyszedł jogurt kakaowy kolacja: makrela wędzona ok. 150g sama makrela to 600 kcal, chleb 150kcal, jabłko 50 kcal, jogurt 125, 2 łyżki kakao 30 kcal, pomidor jakieś 40, sera mało było nie więcej niż 50 kcal

Gość gość
czyli jest dobrze i zdrowo:)

Gość gość
a ja dziś zjadłam oprócz normalnych posiłków cała paczkę trufli ale były dobre

Gość gość
i nie brakuje mi słodyczy.

Gość gosc2
a ty gościu odchudzasz się?:D

nie schudniecie na tej diecie szkoda sie meczyc trzeba jesc wszystko tylko w maire rozsadnie najlepiej polowe tego co sie jadlo dotychczas np. jak jadlas bulke na sniadanie z serem to zjedz jej pol jak jadlas dwie lyzki zupy zjedz jedna itd to dziala 100o kcal da wam taki efekt jojo ze sie w papcie nie zmiescicie takze nie polecam radze tez cwiczyc to daje super efekty poza tym jestem w****iona zabrali wolny dzien mojemu mezowi k***a jedyny w miesiacu zaraz mnie szlag trafi (przepraszam za wywyody osobiste ale nie mam z kim pogadac i czuje ze zaraz wybuchne)

Gość gość
wiecznazima, rozumiemy :D i tak bedziemy na tysiącu:>

Gość nalaaa
wiecznazima, ja normalnie jem 2 tys. wieć jeśli będe jeśc połowę, to będę właśnie na tysiącu. a tzw. normalne jedzenie, czyli biały chleb itd. nie ma nic wspolnego ze zdrowym zywieniem

Gość bedeechudaa
dziewczyny co tak cicho? jak wam idzie? zostałam sama? :

Gość beti7
ja :) od jutra sie odchudzam, musze byc - nie chuda- ale szczupła , a to roznica wielka