Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wiazac sie z kims takim

Polecane posty

Gość gość

witam mam następujący problem. Mój facet ma 28 lat. Ma stałą pracę i zarabia 1500zł miesięcznie. Jego wypłata idzie głownie na samochód. Nie starcza mu nawet do 1. Często zapożycza się u swojej 15 letniej kuzynki, co mnie drażni. Mieszka z rodzicami, jest chory po przeszczepie nerki, ma cukrzycę, leki kupuje mu matka. Ona też dogląda czy mu się przypadkiem nie kończą. Sam się śmieje, że jego matka jest jego sekretarką. Chłopak jest pod jej dużym wpływem. Mieszkają na wsi i ani mowy o wyprowadzce, choćby do miasta. Ja z kolei nie po to kończyłam dwa kierunki, żeby pracować w polu. Jest po zarządzaniu, chciałam żeby skończył jakiś lepszy kierunek studiów (jego rodzice nie musieliby nawet dokładać 1 gr, wszystko miał sfinansowane) jednak po pół roku zrezygnował, nawet nie chodził na zajęcia, a zaliczać chciał na podstawie ściąg. Wiem ze bardzo mnie kocha, w domu umie sporo naprawić, może zmieniłby się gdyby nim odpowiednio pokierować, ale boję się że w przyszłości ja będę musiała nas utrzymywać. On chce mieć dziecko jednak ja nie jestem taka pewna swego, bo miłości do garnka nie włożę. Jak myślicie zostawić go czy dalej w to brnąć

Słaby kandydat na męża... Nie ocenisz jak facet nadaje się do związku stałego (wspólnego) dopóki nie zobaczysz jak radzi sobie sam.. ( bez zapożyczeń u 15 letniej dziewczynki i mamusi ) On chce mieć dziecko a wciąż jest jak dziecko, poza tym, jedno juz ma..Samochodzik. Pomyśl sama czego chcesz... i czy taki układ ci odpowiada... A najlepiej jak powiedziano wcześniej. z nim o tym pogadaj- jak on to sobie wyobraża... ! Bo on chyba nie dostrzega tego subtelnego faktu że powinien coś zrobić ze swoim życiem