Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deflona

Zazdroszcze kolezance rodzicow i normalnej rodziny

Polecane posty

Gość Deflona

Kupili jej mieszkanie, nie musi jak kmiotka tulac sie po wynajmowanych jak ja. Ma samochod, wiec nie musi jezdzic komunikacja miejska. Dlaczego ja nie mam takich rodzicow

Gość gość K
Też miałam takie zazdrosne koleżanki, dlatego pozrywałam z nimi kontakty. to co mam i co dostałam, to sprawa moja i mojej rodziny.

Gość gość
fajnie by było wystartować z wyższego poziomu a tu cóż życie popatrzeć się można i trzeba do niego dojść

Gość gość
No to mi pewnie też byś pozazdrościła, heh. Niektórych rodzice kochają, a innych olewają.

Gość gość
a bywa też że olewają ale dają kochają a nie mają tyle do dania życie to nie jest taka prosta sprawa

Gość gość
boszycietoniej**ajka

a co jest złego w wynajmowanym mieszkaniu i komunikacji miejskiej? nie musisz sie o nic martwić przecież. chyba właśnie jest lepiej? mojej koleżance też kupili mieszkanie i nie mogła się wyprowadzić do innego miasta na studia, bo mieszkanie stałoby puste.

Gość gość
Co jest złego w zbiorkomie?? Nie rozśmieszaj mnie. Wolę prowadzić samochód, słać własnej stacji, wożę co chce, dojadę gdzie chcę, mogę się ubrać jak mi się podoba i nie muszę oglądać innych.