Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany w swojej pracy

Mam dzisiaj na godzinę 18 do pracy

Polecane posty

A jestem niewyspany. A przede mną ciężka noc.

Gość Laleczka Krakowianka
A co będziesz w tej swojej pracy robił?

Ja też idę dzisiaj na noc do pracy. Do szpitala, jestem pielęgniarką i aż się boję co będzie.

Gość Ciekawskaaaaa89
A gdzie autorze pracujesz? Laleczka krakowianka, napisz coś o swojej pracy. Zawsze byłam ciekawa pracy pilęgniarki w szpitalu, wiem że to ciężka praca, czy lubisz to co robisz? W szpitalach jest tyle smutku, chorób, jak odwiedzałam kogoś to nie mogłam patrzec na to nieszczęście, na tych biednych starych ludzi. jak ty to wszystko znosisz na co dzień?

jestem panem do towarzystwa

W tygodniu pielęgniarki pracują u nas na 3 zmiany, natomiast sobota i niedziela na dwie po 12 godzin. Praca jak praca, chodzi się po szpitalu, podłącza się ludzi do kroplówek, podaje leki ale uprzedzam że jest to dużo odpowiedzialność. Pomylisz lek i możesz być morderczynią.

Gość osda
Moj maz tez chodzi na nocki.Jest ratownikiem swiatki,piatki czy niedziele:(Jest dyzur,trzeba isc

Gość Ciekawskaaaaa89
współczuje wam, ja nie chciała bym pracowac zmianowo tak jak wy. wole od poniedziałku do piątku odbębnic swoje 8 godzin, o 16 jestem już w domu i tak chyba jest najlepiej.

Gość gość
przynajmniej ratuje ludzkie życia, to ma sens. a jak ja pracowałam kiedyś w firmie telekomunikacyjnej na infolinii i tam były nocki... no po chooy nocki na infolinii????????????

Wynoście stąd podszywie. Jestem ochroniarzem czy jak kto woli portierem. Praca polega na spisywaniu aut jakie przyjechały pod zakład: dokładnie imię, nazwisko, nr. pojazdu, nor. dow. osobistego, co przywiózł, co będzie wywodzi i wpisaniu tego wszystkiego do zeszytu z datą i swoim podpisem. Należy zrobić obchód przed zakładem i takie inne rzeczy. Praca na umowę zlecenie, 16 dni w miesiącu po 12 godzin. 6 złotych na godzinę netto . Zarobicie koło 1152 złotych na rękę miesięcznie.

Gość Ciekawskaaaaa89
Laleczka podziwiam cie, naprawdę, podziwiam lekarzy, ratowników, pielęgniarki

Gość Ciekawskaaaaa89
ja właśnie teraz pracuje na infolinii, też są nocki ale jeszcze na szczęście mnie się nie trafiła taka zmiana, ja pracuje zawsze od 7.30 i tak mi odpowiada. a nocki? rzeczywiście to jest śmieszne, ale co jak co, infolinia niby całodobowa, więc muszą zawsze jedną osobe wrąbac na noc

Gość osda
Tak ratuje ludzi na morzu.Praca bardzo odpowiedzialna Ehh wolalabym,zeby pracowal gdzie indziej

Gość gość
jedyne infolinie ktore maja sens to takie powiazane ze zdrowiem, albo jakies telefonu zaufania, etc. a nie jakies firmy telekomunikacyjne etc. no po kiego grzyba?!?!

Gość gość
zakochany w swojej pracy - no to skoro masz taką pracę to się nie zbytnio o robisz.

Gość osda
I na moje nieszczescie maz kocha swoja prace

Gość Ciekawskaaaaa89
Gosc z godziny 16.02----> uwierz że infolinie są potrzebne jeśli chodzi o Telekomunikacje. Obsługuje niewielkie firmy. Ludzie prowadzący dzialalnosc, muszą miec w firmach telefony, internet. I dzwonią właściwie ciągle, a to o podłączenie usług, o awarie, o finanse, faktury, i wiele innych spraw. Dlatego mylisz się. Ty może jesteś osobą która ma neta w domu, ale w firmie to już dużo poważniejsza sprawa.

Gość gość
ja tez pracuje na nocki, zaczynam co niedziele o 22, koncze w piatek o 6 rano, w soboty rano chodze na dodatkowe godziny, nie znosze tych wiecznych nocek, cale dnie przesypiam

Gość osda
Czyli chodzisz na same nocki?w swieta tez? co to za praca?

Gość gość
tak, ksiegowa bedzie o 3 w nocy dzwonic o fakture... prosze cie.... tak samo te awarie. tak sie sklada ze sekcja obslugujaca firmy pracuje do 22, to dla indywidualnych infolinia abonencka cala dobe dziala. to jest chore.

Gość gość
zreszta w nocy i tak nie naprawi awarii bo techniczni śpią :) wiec nie ma sensu by infolinia dzialala w nocy. powinna dzialac 6-23, maks. 24.

Gość gość
jesteś tym no "ochroniarzem"?

Gość osda
infolinia powinna dzialac do 22giej dajcie zyc ludziom,to nie sprawa zycia czy smierci:O

Gość Ciekawskaaaaa89
no widzisz, a u nas zazwyczaj na nocki są techniczni, i ludzie dzwonią wtedy zawsze o awarie, są firmy które pracują w nocy. Dlatego jest tylko w nocy jedna osoba.

Gość Ciekawskaaaaa89
zgadzam się z wami po części ale uwierzcie, że ludzie mający firmy, są strasznie upierdliwi, i uważają się za najważniejszych na świecie. Ciągle słysze gadke o tym, że mam w tej chwili usunac klientowi awarie, bo jego firma stoi w miejscu

Gość gość
Nie tylko firmy a awaria na straży czy pogotowiu? to musi być natychmiast zrobione

Gość gość
no to niech bedzie infolinia techniczna dzialajaca cała dobe, a nie taka ogolna, nietechniczna, bo to bez sensu, a taka byla u nas

Gość gość
Calodobowe infolinie sa potrzebne. Bo dajmy na to co jak zgubie albo ktos mi ukradnie karte debetowa/kredytowa w srodku nocy ? Wczoraj mialem sytuacje ze felerny bankomat polknal moja karte a tu sobota, przed 24:00. Natychmiast zadzownilem na infolinie i w doslownie jedna minute po zweryfikowaniu danych otrzymalem informacje, ze nowa karte dostane w ciagu maks. 5 dni roboczych. Od razu czlowiek spi spokojniej