Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile dni tak mniej więcej po odstawieniu wystepuje owulacja

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie. A mianowicie: ile dni tak mniej wiecej od odstawienia ostatniego opakowania tabletek wystepuje owualcja? Tabletki to microgynon 21. I następne: czy 5 dni po calkowitym odstawieniu odstawieniu jestem zabezpieczona? prosze o odpowiedzi na temat owulacji oraz zabezpieczenia 5 dni po calkowitym odstaawieniu tabletek. prosze o wszystkie odpowiedzi, szybko :)

Gość gość
dodam, ze w 5 dzień od odstawienia krwawienie bylo;)

Gość gość
Zabezpieczona jesteś tylko do ostatniego dnia, w którym przyjęłaś tabletkę. Nikt nie jest w stanie określić kiedy występuje owulacja, bo jest to kwestia indywidualna. Można to stwierdzić tylko na podstawie monitoringu cyklu.

Gość gość
ale nie pojawia sie szybko? prawda?

Gość gość
bo własnie 5 dni od odstawienia bylo tak. Parter po wytr.dotykał swojego czlonka, potem moich pośladków. po ok 10 minutach, kiedy wrocilam do domu umyłam ręce, potem nawilżaną chusteczka wyczyściłam te pośladki.. Potem trzymałam tą chuusteczkę w ręce, a na koncu palca z tej reki po kilku sec.wlozylam tam, ponieważ musiałam. Moje pytanie brzmiL: czy istnieje ryzyko? prosze o poważne odp

Gość gość
Ja nie wiem co się dzieje ostatnio na tym forum... Sami debile zadają pytania. :o

Gość gość
odpowiedzcie, prosze :)

Gość gość
Obled.. To tak jakbys zadala pytanie czy mozna zajsc wciaze jak skonczy w usta.. NIE