Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy istnieje ryzyko ciąży

Polecane posty

Gość gość

A więc; Parter po wytr.dotykał swojego czlonka, potem moich pośladków. po ok 10 minutach, kiedy wrocilam do domu umyłam ręce, potem nawilżaną chusteczka wyczyściłam te pośladki.. Potem trzymałam tą chuusteczkę w ręce, a na koncu palca z tej reki po kilku sec.wlozylam tam, ponieważ musiałam. Moje pytanie brzmiL: czy istnieje ryzyko? prosze o poważne odp

Gość gość
ryzyko jest minimalne, doslownie 1%

Gość gość
i to był 5 dzień od całkowitego odstawienia tabletek, wystepowalo krwawienie. prosze o pomocc

Gość gość
kobiece cialo jeszcze jakis czas po odstawieniu nie bardzo chce zajsc w ciaze, musi dojsc do siebie.

Gość gość
no a czy istnieje ryzyko?

Gość gość
ryzyko to jest zawsze ,nawet jak stosuje sie antykoncepcje. Jednak w Twoim przypadku jest ono bardzo male. Jezeli bylas na tabletkach to sciana macicy jest zbyt cienka by zarodek sie na niej umiescil i sie tam trzymal. Ta macica z biegiem czasu stanie sie grubsza jezeli nie zaczniesz znowu brac tabletek.

Gość gość
co znaczy MUSIALAS TAM WLOZYC? po co ?

Gość gość
I taką rękę wytartą tylko chusteczką nawilżaną wsadziłaś se w pipę? Ręcę się MYJE a nie wyciera!

Gość gość
nie, ja jak go dotykalam to reke umylam. ale potem poszlam te posladki umyć ta chusteczka nawilzana, trzymalam po wytarciu ta chusteczke i potem wlozylam tam placa. odstawilam juz tabletki na amen.