Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wada czy zaleta

Facet pracujący fizycznie który do czegoś doszedł ale wygląd stary i spracowany

Polecane posty

Gość Wada czy zaleta

Chciałabyście faceta, który ma 30 lat, czegoś się dorobił ciężką pracą fizyczną, ale wygląda dość staro i wygląd ma spracowany oraz zniszczony?

Gość gość
nie my wolimy przystojnych g.o.ł.o.d.u.p.c.ó.w

Gość laska z takim robolem sie
zwiaze, ale bedzie go zdradzac

Gość stary i spracowany wyglad
to najczesciej wynik naduzywania uzywek

Gość gość
Dokadnie, samą praca nawet fizyczna się facet nie zniszczy. Zniszczony wygląd to wynik palenia papierosów, częstego upijania się, czestego picia piwa.

Gość gość
dobrze, że nie częstego r******a....

Gość uzywki niszcza czlowieka
i to strasznie

Gość gość
ciekawe, że nikt nie wspomniał o częstym wystawianiu się na promieniowanie UV i światło z monitora oraz zbyt częste oglądanie seriali w pozycji "o Boze co teraz będzie?!?! (pytanie do kolan)

Gość gość
Albo o częstym wozeniu d**y autem, stosowaniu makijażu, zbyt częstym myciu włosów i zbytczęstemm obciążaniu kręgosłupa poprzez noszenie obcasów. Nie tylko k***a uzywki są wszystkiemu winne i ch*j.

Gość gość
Jak sie nie podoba to znaczy, ze cpun i alkoholik a jak switasne ciacho to wzór cnót. K***a jestescie takie dziecinne, ze zastanawiam się czy to forum dla kobiet czy też moze dla siusiumajtek jakichś

Gość gość
I świat jest wyrazisty. Dobre jest ładne a brzydkie jest be. Potem łażą takie po miescie i dzielą się swoimi przemyśleniami popartymi wnikliwa obserwacją. Jak ma blizny to recydywa, jak nie ma blizn to p***a męska, jak stary to alkoholik a jak mam mokrą c**ę to książe karol prosto po seminarium ale jeszcze nie wyswięcony

Gość gość
A k***a nauka po nocach, zarwane noce, stres egzaminacyjny to wszystko pewnie poprawia wygląd? praca w p*********m markecie w środku zaczadzonego miasta zprzerwą akurat taką żeby się podtruć jakimś hamburgerem też wydłuża zycie i sprawia, że człowiek wygląda kwitnąco.

Gość gość
Ale nie. Jednogłośna decyzja kafeteryjnych matron brzmi: Alkoholik albo pije piwo:D Dobra musiałem se palce rozgrzać tylko;)

Gość gość
ostatnio spotkałam kolegę z podstawówki- pracuje fizycznie i sporo pije- lat 30, bardzo głębokie zmarszczki i ogólnie wygląd starszego pana, podczas gdy sporo koleżanek wygląda ciągle jak młode dziewczyny, a faceci lepiej niż kiedykolwiek. chociaż moim zdaniem, to głównie alkohol, a nie sama praca

Gość gość
czyli żaden z kolegow i koleżanek nie pije w ogóle?

Gość gość
Ja p*****le załamuja mnie takie wnioski. A moze pije bo wygląda staro? A moze samochód przejechał mu żone i sie zestarzał w ciagu miesiąca? A może ma takie geny? Weźcie sie zastanówcie zanim zaczniecie p*******ć te swoje teorie wiekopomne

Gość gość
To juz zakrawa na jakiś żart żeby po subiektywnej ocenie czyjegoś wieku na podstawie wyglądu w stosunku do wieku rzeczywistego zaraz kogos szufladkowac jako alkoholika bądź narkomana.

Gość gość
Ja chlałem jak gorzałe z mety jak smok wawelski wode z wisły a jakos nikt nie daje mi moich lat. Szczególnie teraz kiedy zbastowałem. Pewnie, że w ekstremalnych przypadkach powiedzmy po kilkumiesięcznym piciu człowiek jest zarośniety, spuchniety i pomarszczony z powodu wypłukania wszelkich minerałów i witamin to wygląda jak przejechany kot. Też tak miałem. Zawieźli mnie do szpitala z padaka to pielęgniarka myslała, ze mam 50 lat:D Tak mi później powiedziała. Teraz daja mi prawie ćwierć wieku mniej a mam o wiele więcej:) ­ Tylko że to niczego nie dowodzi. Równie dobrze mogłbym być już łysy i pomarszczony gdybym przejmował sie powiedzmy praca albo innymi pierdołami:classic_cool:

Gość gość
ja piję mojito:D a ten kolega ma tak, że pije po robocie, w weekendy totalna faza, wraca do kraju i siedzi np m-c i codziennie "impreza" higieniczny tryb zycia, to to nie jest..

Gość gość
są też ludzie, którzy po prostu staro wyglądają. taka uroda- rysy, np zapadnięte policzki, głęboko osadzone oczy, kiepska skóra. albo postarzają się stylem, fryzurą, otyłością. nie każdy wygląda jak mody bóg do 50

Gość gość
chcesz powiedzieć, że osoby otyłe maja zapadniete policzki?

Gość gość
to jest lista przykładowych czynników postarzających człowieka i nie muszą występować wszystkie razem, ponadto może być wiele innych niż wymienione, bo to tylko przykłady. czuję się jakbym tłumaczyła swojemu chomikowi..

Gość gość
Faceci od razu starzej wyglądają jak łysieją, mają zakola itd. Ale faktycznie papierosy, piwsko, wystawianie się na słońce bez filtrów, to wszystko niszczy

Gość gość
Rozmawiasz z chomikami?

Gość najczesciej jednak robotnicy
duzo pija i pala

Gość gość
Rozumiem, że wystepują między wami róznice zdań

Gość gość
Co to znaczy "robotnicy"?

Gość robotnicy to pracownicy
fizyczni

Coś Cię gnębi? Masz wątpliwości? Nie umiesz sobie z czymś poradzić? NAPISZ! rozwiaz.problem@onet.pl Zapraszam.