Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Synsunshray

Miejsce na szybką rundkę w Warszawie

Polecane posty

Gość Synsunshray

Dzieńdobry :) Dzisiaj chciałbym obgadać z wami jedną rzecz, otóż niedługo planuje z moją dziewczyną (ja lat 22, ona 21) trochę się pokochać lecz ani ja ani ona nie mamy możliwości by zrobić to w domu, ani poza Warszawą bo mamy troche zabujane życie osobiste. Jesteśmy dorośli i wiemy czego chcemy ale, że niemożemy zrobić tego w domu to mam do was pytanie, gdzie w Warszawie są miejsca gdzie w spokoju można odbyć stosunek seksualny bez ryzyka nakrycia? By uniknąć zbędnych komentarzy: niechodzi mi o miejsca typu za rogiem, lub w parku tylko miejsce do którego można wejść lub stanąć na chwile, pokochać się i ulotnić się jak najszybciej. Macie jakieś propozycje ?:)

Gość Synsunshray
Nie chce tego robić w hotelu, gdzieś w zacisznym miejscu, macie jakieś propozycje ;)? jak tak to moge prosic o namiary? sam takich miejsc szukalem i niemoglem znaleźc ;/

Gość gość
najlepiej pojechac na jakies zad***e autem

Gość gość
I ty piszesz, że jesteś dorosły a nie możesz zorganizować lokum? Ja pierdzielę, co teraz za c***y nie faceci. Wchodzi na kobiece forum żeby mu ktoś znalazł miejsce a bzyknie. Ta twoja laska to chyba jakaś desperatka jak się ciebi trzyma. No i miejsce może być na stojąco. Ja pier...ę.

Gość gość
No to kiepsko szukałeś... nad Wisłą jest od cholery zacisznych miejsc, zwłaszcza tam gdzie są spore chaszcze ;) trzeba tylko pochodzić a coś się znajdzie. Tylko że teraz to trochę za chłodno na zabawy w plenerze.

Gość go22
dokładnie, las... okolice lasu, bliskich jezior, opuszczone place, ruidy budynków budowli... na Szczecinie tego pełno :) Jeśli masz przyciemniane szybki z tyłu to już kompletnie nie masz sie czego obawiać. A na upartego to nawet na parkingu pod supermarketem Tesco o godzinie 22:00 możesz się pukać. Wiem z doświadczenia.

Gość go22
Weź dla niej z 3 piwa jabłkowe bo moja panna takie lubi :) (uwierz że zrobi o wiele więcej odważniejszych akcji po pijaku) - przynajmniej moja tak robi. Zacznijcie na przednim siedzonku a pozniej cała akcja niech sie przeniesie do tyłu. Ona niech wypije piwka podczas zabaw gry wstępnej... i będzie odlot. Hm... i jeszcze jedno, przednie fotele przesuń do przodu żeby było więcej miejsca z tyłu. I po co jeździcie po chłopaku? Chce sobie przelecieć niunie. Też tak miałem przez 1 tydzień że w chacie było ciężko sie bzykać bo daleka rodzina sie zwaliła.

Gość gość
W seksie w plenerze właśnie najistotniejsze jest to ryzyko nakrycia, bo bez tego nie ma zabawy i już lepiej zorganizować sobie lokum a nie wycierać się po krzakach ;)

Gość gość
A jak się dysponuje autem, to właściwie można to robić wszędzie... no może poza śródmieściem, gdzie kręci się dużo ludzi.

Gość Synsunshray
go22 dzięki za obrone mojej osoby :) Nie chodzi o to że jestem na tyle tępy i nie wiem gdzie to mogę zrobić, nie mam przyciemnianych szyb a moje autko nie jest duże (Nissan Micra), w samochodzie tego nie mamy zamiaru robić ;p W plenerze ja rozumiem gdzieś na polu poza Warszawą (kolega mnie i moją dziewczynę dowiezie), tam gdzie w spokoju można pojęczeć :) Co do samego centrum lub max 20 minut drogi od Pekinu - pomysły jakieś? wc publiczne? chyba nie bo każdy może wejśc a sex na wyścigi nie dla mnie :)

Gość Synsunshray
Jeśli możecie to podajcie mi namiary na takie miejsca gdzie w spokoju mogę to z moją panną zrobić, dostępu do samochodu obecnie nie mam, wiec wchodzą w grę miejsca publiczne i rzadko odwiedzane ;) pod którymś mostem w spokoju można to zrobić? jeśli możecie to podajcie takie miejscówki (jak foty wrzucicie Bóg zapłać :) )

Gość go22
Pogoda ciężka, bo o ile w lato nawet rowerem sobie lecisz z panną na łąke/pola/lasy... Kocyk a nawet może ognisko i sie pukacie to teraz jest tak zimno że szok. Moja panna by zamarzła i jej szparka chyba też a mi z zimna to nawet nie snatął :D A własnie... może nazbieraj sporą ilość drewna w miejscu gdzie chcesz owy seks uprawiać. Drewniane gałązki na rozpalenie i grube drewno na dorzucanie do ognia (żeby było wielkie i sie szybko nie wypaliło) i wtedy przy ognisku lekko ciepło i fajnie. Pomysł z WC lepszy. I nikt nie wejdzie jak sie zamkniesz przecież a i to spotęguje na bank napięcie które będzie ekscytujące dla kobiety :) W Warszawie byłem tylko raz na meczu Pogoń Szczecin - Legia Warszawa i jeśli bym miał puknąc jakąś panne to uwierz że macie tam od groma miejsc. 20 minut od Pałacu Kultury :)

Gość Synsunshray
Zimno jest ostatnio więc plany na seks w plenerze np za zaroślami by nikt nie podpatrzył jak się kochamy może być kiepskim pomysłem ;p adrenalina jest fajna ale nie wiem czy bede w stanie wejsc w moja kobiete gdy bede mial przeczucie ze zaraz ktoś wejdzie :/ nie spuszcze się w 20 sekund :D Co do miejsca te 20 minut od pekinu, możesz mi dokładnie sprecyzować gdzie co i jak?:)

Gość gość
Muzeum kolejnictwa :) wchodząc od d**y strony przez płot, tak żeby ochroniarz nie zauważył (o ile w ogóle jest, bo nigdy go nie widziałem)... i masz do dyspozycji kilka wagonów i pociągów... w tym cyrkowy idealny na figle ;)

mozesz na dachu parkingu wielopoziomowego przy promenadzie. ostanio moja ex mowila ze chciala by to tam zrobic bo jest zawalisty widok na zegar PKiN i bedzie mierzyc mi czas... :P hehe

Gość gość
W Warszawie co krok można znaleźć fajne miejsce na seks... wystarczy odrobina wyobraźni. Jeśli boisz się nakrycia, to sobie odpuść takie akcje, bo to jest miasto i w każdym nawet niby odludnym miejscu może się ktoś przypałętać. Zresztą ta pora roku już nie sprzyja za bardzo takim zabawom... bo najlepiej jak dziewczyna jest w spódnicy lub sukience, a teraz to już chyba na to za chłodno.

Gość go22
poza tym jakoś mnie to nie rusza że ja bym kogoś przyłapał albo ktoś mnie :) no co? Nic. Pewnie siedziałoby mi to w głowie 5 minut i...powiedziałbym swojej pannie o tym, kolegom w pracy... I co dalej? Nic. Życie toczy się dalej. Gorzej jakby Cie ktoś przyłapał kto Cię zna... Tak więc do roboty! Z tym pargikniem pientrowym fajny pomysł.

Gość gość
gorzej jak na takich figlach przyłapie ich grupka pijanych dresów ;) albo obok będzie jakaś kamerka... i się chłopak zdziwi jak zobaczy się na youtube :)

Gość Synsunshray
Muzeum kolejnictwa - ten kto wpadł na taki pomysł ma u mnie browara ;) teraz jest za zimno, a sami nie mieszkamy tylko ja osobno, moja dziewczyna osobno, mamy rodzine - tzn ja i ona i po prostu nie ma jak kochać się w mieszkaniu, w Czerwcu 2014 wydaje mi się dobra pora na takie igraszki :) lecz mam jeszcze pytanie. Skoro to ma być szybka rundka, by tylko trysnąć w moją kobietę to jak ma być ubrana, bym możliwie szybko ją podniecił i w nią wszedł ? nie chce nic na chama robić :)

Gość gość
a co w tym dziwnego? Ja mam zaplanowany już seks do 2026 roku ;)

Gość Synsunshray
Dla tego kto zaproponował mi szybką rundkę w wagonie w muzeum kolejnictwa ma u mnie browara, bo może coś z tego wyjśc ;) duzo też sie mowi o seksie w krzakach, o co tu chodz dokladnie? przeciez majac na mysli seks w krzakach nie ma sie na mysli doslownie ? tylko tak by krzaki zaslanialy ?:P

Gość dzokejjj
Jedz na d****i. Wez swoja dziewczyne. Zaplacisz stowe i da wam pokoj na godzine.

Gość gość
Ja mialam ostatnio szybka rundke na powaskach w allei zaslurzonych

Gość Synsunshray
Aleja zasłużonych? gdzie to? i dokładnie w jakim miejscu i w jakiej pozycji? ;)