Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wermonn

Dlaczego kobiety patrza tylko na wzrost partnera

Polecane posty

Gość gość
poza tym troche balabym sie miec dziecko z kims malym sama mając 158cm. jesli urodze chłopca chce żeby był wyższy niż ja :) facet 190 przekaże lepsze geny dlatego tez wysocy mężczyzni instynktownie wybierają małe kobietki żeby ulepszyć rasę :D dryblasy lecą na matutkie babki bo czują się potzrebni i włącza się im instynkt opiekunczy a one czują się bezpieczne

Gość gość
Nie zwalajmy wszystkiego na te cholerne geny. Rozumiem, że chrzanienie o tym, że wszystko jest zapisane w genach też jest zapisane w genach?

Gość gość
Nie ale geny są niezmiernie w tym temacie ważne, i warunkują mnóstwo rzeczy.

Gość gość
Kobieto gdakająca o instynktach: a może zostaw laptopa, porzuć wszelkie udogodnienia cywilizacyjne, znajdź jakąś ładną jaskinię, rozbierz się i czekaj z utęskinieniem na przybycie ponad 2-metrowego pana i władcy który Cię zapłodni? Co Ty na to?

Gość gość
ktoś tu ma kompleks niższości ;) tak samo jest z cycatymi laskami. niektórzy lubią wielkie cyce i szerokie biodra bo kiedyś warunkowalo to urodzenie zdrowego potomstwa. jesli ja mam male cycki i jesten drobniutka to nie bede wmawiac facetom że są jaskiniowcami bo im staje na widok balonów. kazdy ma jakies preferencje. ja sie jaram wysokimi i już

Gość jestem_ona
Co mi imponuje? - kiedy facet nie udaje kogoś kim nie jest - opanowanie w trudnych sytuacjach - siła psychiczna, jego pewność że zawsze będzie dobrze, zaradność (np obleją egzamin i nie psioczy z tego powodu, bo wie że za drugim a nawet trzecim razem się uda, a jak nie - zawsze są jeszcze inne możliwości) - ciepło w stosunku do mnie, drobne gesty jak np zrobienie kawy, otulanie kocem kiedy się w nocy rozkopię, obranie kiwi (wprost nie cierpię tego robić!) - dojrzałość emocjonalna - dziś czasy są inne... równouprawnienie itd, ale imponuje mi przepuszczanie mnie przed sobą, przytrzymanie drzwi, przeniesienie przez kałużę, żebym nie zamoczyła butów - rozsądne i logiczne myślenie - odpowiedzialność :)

Gość gość
Logika kobiet: Kochamy wysokich facetów za ich wspaniały charakter :D.

Gość gość
zdradzilam meza, nie wiem czy mu o tym powiedziec czy przemilczec sprawe :(

Gość Roza1234
Chlopaki nie irytujcie sie tak , sa kobiety ktore nie tylko patrza na wzrost.Ja sama mam 169cm i zawsze wybieralam chlopakow w rownym wzroscie lub mniejszych , tacy mi sie podobaja , i za takim malym skarbem jakiego mam w ogien bym skoczyla! i co z tego ze jest niski? ma wystarczajaco sily by nosic mnie na rekach , wstawic sie w mojej obronie, potrafi tanczyc . wystarczy ze tylko zobaczo usmiech na tej jego slodkiej buzce i odrazu swiat staje sie piekniejszy <3 i nie obchodzi mnie to jak wygladamy razem wazne ze on sie podoba mi a ja jemu! pamietajcie chlopaki ze centymetry nie sa najwazniejsze:)

Gość gość
"Wzrost warunkuje silę, sam mając 165cm nieraz szarpałem się z prawie dwumetrowymi dryblasami więc wiem o czym mówię, kobiety szukają jak najlepszych genów a wzrost jest objawem takowych, dlatego kobiece wybory nie powinny dziwić. I jeszcze jedno, ciężkich i wysokich łatwiej przewrócić, a na parterze wzrost nie jest ważny. :}" Dokładnie, ale równie ważne jest bezpieczeństwo jakie facet może dziewczynie dać, sam dochodzę do wniosku że kobitki wybierają na równi geny faceta jak i jego portfel.

Gość jestem_ona
Wzrost nie gwarantuje, że wysoki facet będzie miał te cechy które wyżej wymieniłam. Ale jak mówiłam nie mam wyjścia i mogę szukać tego tylko w wysokich facetach (dla tych którzy nie czytali mojego poprzedniego posta: jestem wysoka i dziwnie wyglądałabym z 10 cm niższym facetem).

Gość gość
Jestem kobietą, ale jakoś nie jestem skora podpisać się pod tymi wszystkimi peanami na cześć wyższych facetów. Uważam, że warto doceniać ludzkie cechy.

Gość gość
pytanie do facetów: wolelibyscie byc z brzydulą o wspaniałym charakterze czy z pięknością zarozumiałą i niezaradną życiowo. wy nas oceniacie po wyglądzie a oczekujecie że będziemy lepsze?

Gość gość
Oczywiście że lepsza jest ładna niezdara, dzieciaka można zaradności nauczyć ale wyglądu już mu się nie zmieni!

Gość gość
Odnisnie tanczenia :-) mam 173 cm zawsze chodze w szpilkch wiec przkraczam 180 Na weselach kiedy ktos probuje mna obracac w tancu to wale mu czolem w przedramie. Nie lubie maluchow ale jest ich stanowczo wiecej niz :-(

Gość gość
Ciężko się nauczyć zaradności. Wiem to po sobie. Faceci też powinni patrzeć na zaradność kobiet. Jak urodzi się ładna i gapowata, niezdarna, niezaradna córa, to pół biedy (o ile będzie ponadprzeciętnie ładna!). A niezdarny, niezaradny syn? No, tu trochę gorzej.

Gość gość
Spokojnie panowie. Gdy licealistki i studentki odejdą z utrzymania rodziców to wtedy Ci z kasą a nie wzrostem będą r****ć :D

Gość gość
Dziewczyn na wiele czynników patrzą, wzrost czy grubość portfela to tyko dwa z nich.

Gość jestem_ona
Ale jesteście zawistni :)

Gość gość
Ach autorze p********z od rzeczy i tyle.

Gość jestem_ona
Bo tak mówicie o wzroście, wyglądzie i grubym portfelu... Jedni dostają wygląd, inni wysoki wzrost, jeszcze inni kasę - takie jest życie, ze nie ma na nim sprawiedliwości. Z tym, że większość tych rzeczy można sobie wypracować: - wygląd - siłownia, basen, inny sport, kosmetyczka, dbanie o siebie - pieniądze - praca, praca i jeszcze raz praca.

Gość Tosiulkaak
Lubię wysokich, bo: 1. Są przystojni. 2. Sama jestem wysoka mam 170cm, a nie chciałabym mieć niższego faceta. 3. Nie chciałabym mieć niskich/otyłych dzieci.

Gość gość
Wysokiego wzrostu i ładnych rysów twarzy się nie wypracuje na siłowni.

Gość gość
Nie chciałbym być z kobietą, która kieruje się takimi kryteriami. Taki związek jest nic nie warty.

Gość gość
Nie wszyscy wysocy są przystojni. Poza tym jak można kogoś lubić za sam wygląd? No kurde blaszka. :(

Gość gość
To że pożądamy, młode, ładne, zgrabne i mądre kobiety nieznaczny jeszcze o naszej zawiści, mamy wiele do zaoferowania, sporo do stracenia i pewne wymagania także.

Gość jestem_ona
Ale przecież ładny/przystojny wygląd to nie tylko 195 cm i śliczna buźka... Nie masz wzrostu - możesz mieć cudowną posturę, nie masz ślicznej buźki - odpowiedni zarost/fryzura może sprawić, że i to się zmieni.

Gość gość
Pożądamy młodYCH, ładnYCH, zgrabnYCH. Kiedy Polacy się nauczą własnego ojczystego języka, no kiedy się pytam?

Gość Tosiulkaak
Ojej, nie łap za słówka. Napisałam to w tym sensie, jak np. "lubię brunetów"