Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 pozytywne testy potem 2 negatywne

Polecane posty

Gość gość

Witam, zrobiłam w środę 2 testy, 1 wyszedł pozytywnie z bladą kreseczką, drugi z plamką zamiast kreseczki, w piątek powtórzyłam test i... bez kreseczki - negatywny, nie dowierzałam temu wszystkiemu i dziś zrobiłam kolejny, znowu negatywny. Co to może oznaczać? Dodam, że okresu nie mam już 8 dzień, do tego bolą mnie jajniki.

Gość gość
Odczekaj 2 dni i ponow test z rana z porannego moczu wtedy powinien byc wiarygodny. Testy byly tej samej firmy? Jeden moglbyc czulszy od drugiego. Lub ewentualne samoistne poronienie ale wtedy dostalabys okres. A przyjmujesz jakies hormony? To czasem ma znaczenie

Gość gość
bralam tabletki regularnie zawsze o 13 - lasinelle

Gość gość
Tzn ze stosujesz regularnie antykoncepcje i trwa to nadal czy odstawilas ja? Zdarza sie ze krwawienie w przerwie bo takie wystepuje przy braniu tabletek nie pojawia sie jak pisza na ulotkach nalezy brac kolejne opakowanie i jesli kolejny raz nie wystapi krwawienie to zrobic test. Jesli wyniklo cos takiego z testami to lec do ginekologa;) Bo jesli bralas tabletki regularnie i nie bralas antybiotykow to nie powinnas zajsc w ciaze.

Gość gość
A jesli w ostatnim czasie przestalas brac tabletki to ryzyko ciazy napewno jest jesli doszlo do stosunku. Natomiast okres po odstawieniu zazwyczaj jest nieregularny i musi sie unormowac.. Sama to wlasnie przerabiam

Gość gość
koniecznie musisz isc do lekarza