Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malvinna

DO DZIEWCZYN co robicie zeby czuc sie zadbane

Polecane posty

Gość Malvinna

co to dla Was znaczy byc zadbana? czy chodzicie do kosmetyczki? jesli tak, na jakie zabiegi, jak czesto ile razy w tygodniu myjecie wlosy fitness? jesli tak ile razy. :)

Gość gość
przede wszystkim myjemy cipki i pupy

Gość gość
Nie cierpię chodzić do kosmetyczki, bo nie lubię kiedy ktoś obcy gmera mi przy twarzy. Na szczęście nie ubolewam, bo nie muszę do niej chodzić :P Co robię? Chodzę raz w mcu do fryzjera. Na co dzień dbam o to, co jem, pilnuję, aby było smacznie, często, zdrowo i kolorowo. Ładnie się ubieram, także w domu, kiedy nie pracuję. Nie wydaję na ciuchy fortuny, ale raz na jakiś czas kupuję sobie coś ekstra, uniwersalnego, ale eleganckiego, klasycznego. Codziennie robię sobie staranny makijaż - nie żadna tapeta, ale podkreślam swoje duże oczy i kości policzkowe, tak, jak sama lubię najbardziej. Codziennie używam perfum, świeżych, sportowych, energizujących. Pilnuję, abym w łazience zawsze miała jakiś fajny kosmetyk do kąpieli - może to być po prostu jakiś oryginalny, ładnie pachnący płyn, ale lubię też musujące kulki, płatki róż do wody, oliwka kąpielowa, etc. To samo z balsamami po kąpieli. Noszę bieliznę, w której czuję się seksownie, choć wcale jej nie widać. No i obcasy - to dla mnie symbol kobiecości, chociaż fajnymi trampkami też nie pogardzę, no ale mowa o zadbaniu i poczuciu wyjątkowości ;) To tak z grubsza chyba :)

Gość gość
ale lubię też musujące kulki, x ja też, ale mam kulki analne i gejszy, poza tym okład ze spermy konia, działa ściągająco :)

Gość gość
- raz na 2 miesiące fryzjer (mam długie włosy, nie muszę częściej) - 2 razy w miesiącu kosmetyczka (paznokcie u rąk i stóp, rzęsy, raz na dwa miesiące coś na twarz np fale radiowe) - dobre, naturalne kosmetyki - czasem zabiegi w domu: siemię lniane na włosy, peeling kawowy itp - regularna gimnastyka w domu - zrównoważona, urozmaicona dieta - raz na rok wyjazd do spa

Gość Malvinna
ja tez mam kulki analne ,własnej roboty:-) zrobiłam sobie na warsztatach szkolnych

Gość Malvinna
ale o okładzie ze spermy konia nie słyszałam,gdzie można dostać ten specyfik?

Gość Malvinna
PODSZYW MYSLI ZE JEST SMIESZNY!!!! ahaha

Gość Malvinna
wyjazd do SPa....brzmi super!

Gość gość
raz na dwa miesiące coś na twarz np fale radiowe) x wtf?! TO MOŻESZ SOBIE RADIO DO GĘBY PRZYŁOŻYĆ I TO ZA DARMO sperma konia to drogi specyfik w holywudzie celebrites stosują na mordy polecam, wygładza zmarchy:)

Gość gość
Jeśli masz gębę to zapewne tak robisz. Życzę dobrych efektów :)

Gość gość
o nawet zjeba 22 przygnało na damski temat

Gość gość
Też słyszałam, ze zabiegi z falami radiowymi są bardzo skuteczne i szybko widać efekty. Ale póki co jestem w trakcie zabiegów z kwasami Purles F-Peel, widzę ze skóra robi się coraz gładsza i nie wyskakują już żadne pryszcze :)