Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet bez mieszkania

Polecane posty

Gość gość

Mam pecha do facetów, którzy nie mają swojego mieszkania, nawet małej kawalerki, mieszkają z rodzicami, sama też nie mam mieszkania, co w takiej sytuacji się robi, bierze kredyt na 30 lat czy wynajmuje całe życie?

Gość nowy gosc
Tez takich spotykam w swoim wieku(35lat)praktycznie takich co mieszkaja na wynajetym pokoju u kogos:( na szczescie mam wlasne M

Gość gość
to ty masz lepiej bo do siebie możesz wziąć faceta, a ja nie mogę bo mieszkam z rodzicami.

Gość nowy gosc
Niby moge,jednak wolalabym miec ambitnego faceta,z pomyslem na zycie

Gość gość
ale jestes plytka.. szukasz milosci czy faceta z mieszkaniem ? takie czasy, takie życie. Jak się nie boisz to bierzesz kredyt, a jak nie to wynajem ;) chyba ze w toto lotka wygrasz

Gość gość
czyli co, od razu takich gości odrzucasz?

Gość nowy gosc
Ja moze nie odrzucam ale jednak obserwuje facet powiniwn miec ambicje na bycie glowa rodziny

Gość anita80
Ja mam 33 lata i mam swoją kawalerkę na kredyt i uważam, że każdy facet po 30 też powinien już się dorobić swojego małego M. Jak mieszka nadal z rodzicami, to jednak coś jest z nim nie tak...

Gość gość
"facet z ambicjami na bycie glowa rodziny " - hahahahahaha...rofl.. ja mam ambicje, rozwijac firme, i jezdzic po swiecie, cieszyc sie zyciem, a nie fundowac lasce darmowe lokum.. A co to k****a ma byc ??Myslalem ze masz ambicje byc zona i matka i nie masz wlasnego m, to co to k****a ma byc ?

Gość gość
anita80 Dorobić się ? Ciekawe z czego, kto da samotnemu facetowi kredyt ? Jak nie masz majętnej rodzinie, która zostawi ci mieszkanie w spadku to zapomnij. Najłatwiej wepchać d**ę na gotowe prawda

Gość gosc 123
@anita80 - na ja wlasnie pisze o tym samym. mam mieszkanie i 85% splaconym kredytem , samodzielnie, bez zadnych darowizn itd. I mam golodupca wziac za zone ? jak w tym sprawidliwosc ? ty sie bawisz do 30 ja pracuje od 18 roku zycia? uczyc sie niechcialo pracowac tez, a teraz najlepiej znalezc frajera z mieszkaniem . :Dbuhaha