Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastraszona_dziewczyna_20lat

Mój chłopak sie nademną znęca psychicznie i fizycznie

Polecane posty

2 lata temu miałam wypadek i od tamtej pory chodze o kulach, on mnie nie kocha mówi, że jestem pasożytem popycha mnie śmieje sie z mojego kalectwa, ostatnio nawet przy kolegach, a ja nie mam jak od niego odejść bo nie mam gdzie, pieniędzy też nie mam :(

Gość gość
no ale czego oczekujesz? przecież i tak nie dasz sobie pomóc i nie zaufasz nikomu, bo ja chętnie bym chcial cie poznać, może jesteś tą jedyną? :) mam swoje mieszkanie, zarabiam, poradzilibysmy sobie, ale ty i tak to olejesz, więc czego oczekujesz?

Gość gość
Masz 20 lat i już uwieszona na facecie? :D :D:D: gratuluje!

A nie masz rodziców, krewnych? Może powinnaś poprosić gdzieś o pomoc... Co za Idiota, wykorzystuje to ze ma ciebie na utrzymaniu.. widocznie ma bardzo wredny charakter... Kopnij go w d**e jak już wyzdrowiejesz. A jesli nie, to mentalnie. Pokaż mu że nie jesteś zerem.

sama nie wiem czego ? może tylko chciałam sie wyżalić ? bo co mi innego zostało...

Gość gość
bez obrazy, ale zasłużyłaś sobie na to... tak kończy się taka naiwność i utrata niezależności. Jak ty nie będziesz siebie szanować, to nikt ciebie nie uszanuje. Trzeba było pomyśleć o samodzielności a nie uwieszaniu się faceta jak pijawa- on siępoczuł pewnie, że jest ci niezbędny, więc i tak go nie zostawisz. Nic tak nie zabija atrakcyjności kobiety, jak uzależnienie się od faceta :D

nie mam rodziny bo byłam adoptowana, no i chodzę o kulach jestem kaleką po wypadku nawet pracy nie znajde bo kto mnie zatrudni ?

Gość gość
to wroc do rodziców adopcyjnych

Gość gość
pewnie skończyła 18 lat i ją wywalili na zbity ryj mówiąc ze od teraz musi sobie radzić sama :(

dziewczyno uciekaj od niego. a po drugie teraz chętne zatrudniają osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności bo mają n anie duże ulgi.

gość no ale czego oczekujesz? przecież i tak nie dasz sobie pomóc i nie zaufasz nikomu, bo ja chętnie bym chcial cie poznać, może jesteś tą jedyną? usmiech.gif mam swoje mieszkanie, zarabiam, poradzilibysmy sobie, ale ty i tak to olejesz, więc czego oczekujesz? x matko kochana, jaka desperacja:D pierwszy raz ją "widzisz" i już ją chcesz.

Gość gość
jego zachowanie świadczy o tym,że chce się ciebie pozbyć więc pomyśl,gdzie się udać o pomoc, może mops, może jakieś organizacje... żebys mogła sama stanąć na nogi

tak jak ktoś napisał wywalili mnie jak miałam 18 lat, ze względu właśnie na to, że poznałam tego chłopaka, później wypadek na motorze i nie chcieli mnie znać :(

Gość gość
no fakt desperacja i co z tego? ona też jest zdesperowana bo nie wie co robić. Ja przynajmniej bym jej nigdy nie uderzył, ani nigdy bym sie nad nią nie znęcał psychicznie jak robi tamten psychopata

Gość gość
adoptowana rodzina , to jak najbardziej rodzina!! widac ze prowo, po co wypisujesz te brednie?

Gość gość
wytłumacz mi bo nie rozumiem: pewnego pięknego dnia po 18tych urodzinach wypuszczają was z wyprawką z domu dziecka na ulicę ??

dobra już więcej nic nie napiszę bo mnie jeszcze tutaj zjedziecie. pa

Gość gość
zapie*rdol gnoja kulasem !