Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nahiarlia

Kto pójdzie na piwo i rozmowy o wszystkim i niczym

Polecane posty

Ona 18 lat, Poznań. Nie chodzi mi o związek, chłopaka już mam Nieważne czy chłopak czy dziewczyna ;)

Gość gość
a numerek będzie? bo jak nie, to nie mam zamiaru tracić czasu na p*****lamento z tobą

Numerek? chyba sobie żartujesz. Poza tym czy ja powiedziałam ze będe narzekała tylko? :/ Facetom sie w d****h przewraca.

A tobie za to nazwa użytkownika pasuje idealnie. Ufam ze istnieją na ziemi normalni mężczyzni, a wy jestescie p**********i h**ami myślącymi tylko swoimi przyrodzeniami. Zachowujecie sie, myślicie jak zwierzęta. Nie macie żadnych potrzeb wyższych, tylko seks. Więc nie powinnam sie do was odnosić jak do ludzi! Bez poważania!

Gość levviatane
Przecież to oczywiste, że wypolerowałaby bile na wysoki połysk. :O Nie macie za grosz finezji. :O

Gość ASSnA
ja bym z Tobą poszła chętnie na piwo, ale za daleko :) a z ci0tami nie gadaj, poczekaj może odezwie się jakaś sympatyczna osóbka z Poznania:)

Gość gość
przecież wszyscy panowie na kafe są sympatycznymi osóbkami :)

Gość gość
Poznań to trochę daleko, żeby wpaść na jedno piwko. Ale mamy internet i mozemy przybić sobie wirtualne zdrówko. Za chwilę otwieram perłę export i trzeba poświętować razem :D