Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przystojny facet może być nieśmiały

Polecane posty

Gość gość

Czy to jest możliwe? Poznałam niedawno faceta, jest po prostu bardzo przystojny, 10/10 ale wydaje się byc nieśmiały. Mało się odzywa i widać, ze czuje się troche niekomfortowo wśród ludzi. Nie ma dziewczyny. Nie patrzy w oczy jak mówi, ucieka wzrokiem jakby się krępował. Ma wszystkie oznaki nieśmiałego człowieka. Do tej pory każdy przystojny facet jakiego znałam to był zazwyczaj pewny siebie lovelas.

Gość gość
Każdy może być nieśmiały.

Gość gość
Ja wiem, ze każdy może być nieśmiały. Sama do pewnych siebie osób też nie należę, kiedyś byłam bardzo nieśmiała ale na szczęście pokonałam to i teraz jestem taka w sam raz ;) Po prostu do tej pory wydawało mi się , ze przystojny facet = pewny siebie facet, ze wykorzystuje swoją urodę do podrywania dziwczyn i w sumie tak było takich facetów znałam... A tu zaskoczenie i to nie powiem, bo zaskoczenie na plus ;) Jeszcze gdybym tylko wiedziała jak go podejść i poderwać ;)

Gość gość
to ci się źle wydawało, to się nie równa (=)

Gość gość
Wydaje mi się ze tak, jeżeli jest urodzonynm introwertykiem. Natomiast typowy przystojny ekstrawertyk będzie ponadprzeciętnie pewny siebie, arogancki, zarozumiały.

Gość gość
ależ owszem, czemu nie? i takiemu zdarza się!

Gość gość
mój brat jest wybitnie przystojnym facetem, podoba sie dziewczynom, ale jest potwornie niesmialy, więc maja go za zarozumiałego.

Gość prawictwo pospolite125
mój brat jest wybitnie przystojnym facetem, podoba sie dziewczynom, ale jest potwornie niesmialy, więc maja go za zarozumiałego. jakbym czytał o sobie

Gość gość
Myślisz że jedynie wygląd wpływa na śmiałość? Tez jestem przystojny ale mam te wade ze zwyczajnie nie potrafię rozmawiać z ludźmi, wiec i z dziewczynami mi nie wychodzi.

Gość gość
Bierz go zanim inna sprzątnie ci sprzed nosa :D

Gość gość
Aha, rok 2013, to już pewnie nieaktualny :P

Gość gość
Sam jestem przystojny, pewny siebie i dowcipny a i tak nie mam powodzenia. Odnoszę wrażenie ze właśnie przez ten zestaw cech kobiety kierują sie stereotypem i widza we mnie przygłupa. Choc nim nie jestem.

Gość gość
Kobiety się boją takich facetów często. Bo myślą, że jak przystojny to i powodzenie duże, a po co której taki kłopot?