Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY w Warszawie naprawde sa sami modele i modelki

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o to czy naprawdę wszyscy tam są tacy super ekstra wiecie chodzący modele i modelki? Mam zamiar wyprowadzić sie do Warszawy i trochę się boję, że moja samoocena, która i tak już jest bardzo niska spadnie całkowicie ..

Gość gość
Nie wiem,skąd ten mit. Pojechalam tam z takim przekonaniem a nie zobaczylam ani jednej osoby która zrobiłaby na mnie wrazenie

Gość Irma888
taaa sami modele i modelki weź się puknij w czółko ludzie jak wszędzie indziej

Gość gość
do śniadania obiadu i kolacji piją szampana

Gość Irma888
tyle, że niektórzy może mają duże mniemanie o sobie, ale to tylko ich mniemanie i jest tam troche więcej lansu, ale generalnie nie zauważyłam żeby ludzie jakoś się tam wyróżniali urodą. tam jest zbieranina ze wszystkich możliwych miast, wsi w Polsce

Gość gość
Nie jest tak jak pisze autorka ,pozostaje jednak faktem że wielu tu jest modowo przelansowanych do bólu a ludzie w klubach są bardzo snobistyczni tym Warszawa różni się np od Krakowa jesli porównać duże miasta

Gość gość
hehe naoglądałaś się miłości na bogato autorko?? :D:D:D

Gość zagranicznapodrywaczka
modele i modelki to produkty, chcesz być jednym z produktów?

Gość gość
hhahaha:D Nie, nie oglądałam :p Coś slyszalam, ale nie widzialam. W ogóle nie miałam na myśli tego "serialu". Tak pytam, czy tam są normalni ludzie, wiem głupie pytanie, ale tak pytam:P

Gość gość
Tak, a dzieje sie tak ponieważ ludziom dostaje bzika ze tam jest eięcej predyspozycji wszystkiego, i po prostu ludziom sie żyje, lepiej.:)

Gość gość
No nie wiem...jak bywam w Galerii Mokotów to mam wrażenie, że większość osób które tam przebywają ma za sobą już jakieś przeróbki z medycyny estetycznej plus co tydzień wizyty u kosmetyczki i manicurzystki.

Gość beata2222
Teraz naturalność w cenie:) A tak na serio zawsze warto spróbować sił w modelingu. Ja spróbowałam w agencji modelek DNA i nie żałuję. Polecam - http://dnamodelki.pl

Gość gość
hehehe, ale to prawda, że w klubach i czasami w galeriach to rewia czasami, ale to margines Warszawy, może niestety...?