Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PYTAM BO NIE WIEM NO

CZY KTÓRAŚ Z WAS DOSTAJE OKRESoKRWAWIENIE W NOCY

Polecane posty

Gość PYTAM BO NIE WIEM NO

bo ja zawsze w dzien, nigdy w nocy

Gość gość
ja też w dzień, albo zaraz po tym jak wstanę...

Gość gość
zdarza się że w nocy, ale co najwyżej mam lekko brudną bieliznę, bo przecież nie leci jak z kranu

Gość gość
ja też nigdy w nocy. Zdarza się, że dostaję podczas porannego siusiania ;) Ale podczas snu nigdy mi organizm takiego psikusa nie zrobił. Na szczęście! Choć koszmarnej wizji budzenia się obok męża w zakrwawionym prześcieradle pewnie się nigdy nie przestanę bać ;)

Gość no to macie szczescie
krwawie rowniez w nocy, a ze generalnie mam obfite miesiaczki, wiec w nocy z pierwszego na drugi dzien krwawienia czuwam w nocy, by wstac w odpowiednim czasie i "sie przewinac", nierzadko tez wziac prysznic...

Gość gość
Zdarzało się, głównie po seksie, ale jednak częściej w dzień... Poza tym przeważnie mam regularnie i po prostu wkładkę wcześniej zakładam. " Choć koszmarnej wizji budzenia się obok męża w zakrwawionym prześcieradle pewnie się nigdy nie przestanę bać"- straszne po prostu, boisz się zakrwawionego prześcieradła czy reakcji biednego męża nieświadomego że kobiety krwawią?

Gość gość
Zdarza sie,ale mi nigdy nie zaczyna sie okres z "grubej rury". Jedynie sluz podbarwiony krwia i to rozkreca sie w ciagu kilku-kilkunastu godzin.

Gość gość
tzn jak już dostanę to potem krwawię też i w nocy, po prostu nigdy nie dostaję w trakcie snu. Co do mojej wizji o zakrwawionym prześcieradle- nie, mój mąż jest normalny i świadomy, nie boję się zniszczyć mu światopoglądu o nieskalaności kobiety, zwyczajnie nigdy nie zafajdałam jeszcze prześcieradła krwią i mam nadzieję, że tak już zostanie, bo dla mnie to by było mega krępujące i niefajne (przed sobą, nie przed mężem), gdybym rano na szybko przed pracą musiała czyścić z krwi siebie, męża, łóżko i zapewne też i kota który z nami śpi. Katastrofa, po prostu ;)

Gość gość
to masz szczęście gościu wyżej, u mnie zawsze z grubej rury ;) Nic nic nic i NAGLE ja pierdziu, w ciągu dwóch minut dosłownie. Bez żadnych podpowiedzi wcześniej, że to już :P A mam nieregularne niestety, więc żyję w permanentnej niepewności w pewnych okresach w miesiącu ;);)

Gość gość
Ja dostaje zawsze kolo 7-8 rano. ;) Ostatnio dostalam przed 6, tak ze mnie lecialo, ze az sie obudzilam i myslalam, ze jakims cudem popuscilam siusiu, masakra.