Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Toksyczny facet

Polecane posty

Gość gość

Pierwszy raz pisze na forum, ale może dodacie mi siły, bo ja już nie umiem z dystansem na to wszystko spojrzeć. Z moim ex byłam dwa lata, teraz już nie jesteśmy razem ale ciągle mamy kontakt. Ja co jakis czas go kończę, bo nie moge z nim być, działa na mnie toksycznie, wiem, że działa na mnie jak narkotyk i nie umiem sie całkiem od niego uwolnić. On ciągle sie odzywa, czasem przyjedzie niezapowiedziany, bo twierdzi, że kocha i chce abysmy byli razem. Ja nie moge znowu wejść w ten związek ale ciężko mi definitywnie zakończyc ten kontakt i nawet jak go skończe, to przez to jego odzywanie się i tak po paru dniach odpisuje. Jak sie uwolnić, jak byc twarda i zapomnieć?

Gość xcvsfdfkmhm
Klin klinem

Gość gość
On ciągle sie odzywa, czasem przyjedzie niezapowiedziany, bo twierdzi, że kocha i chce abysmy byli razem. Ja nie moge znowu wejść w ten związek ale ciężko mi definitywnie zakończyc ten kontakt xxxxxxxxxxxxxx oczywiście seks ciągle jest, co?

Gość gość
Ciężko jest czasem zapomniec i wymaga to duzo siły...

Gość gość
Seksu nie ma, tylko rozmawiamy, czasem sie przytuli i tyle

Gość gość
Mam tak samo więc nie pomogę, ale jest to strasznie męczące

Gość gość
Lepiej to zakończ on cię nie kocha tylko stopniowo odzwyczaja...nie bądź głupia zmień nr.tel.

Gość gość
Już raz zmieniłam to i tak dowiedział sie od wspólnych znajomych, a kolejny raz nie zamierzam bo mój nr maja klienci. Co z tego, że kiedys zmieniłam jak i tak przyjeżdżał i wystawał pod moimi drzwiami. Dzisiaj rozmawiałam z jego mamą, może ona na niego wpłynie i kontakt sie urwie

Gość gość
Może taki zakochany? Albo czekaj może w czasem odczepi się

Jesli naprawde nie chcesz z nim być to po prostu urwij kontakt definitywnie, nie odpisuj, nie odbieraj telefonu, nie otwieraj drzwi i w końcu mu się znudzi. A jeśli nie to może naprawdę jest zakochany, ale nawet jesli to skoro jest to toksyczny związek to i tak uciekaj od niego