Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsze spotkanie i co dalej

Polecane posty

Gość gość

Poznałem kogoś przez internet rozmawialiśmy jakiś czas w międzyczasie dowiedziałem się o tej dziewczynie przykrych rzeczy, mówiąc krótko dawała po imprezach przypadkowym facetom, oczywiście to było z 5 lat temu, teraz wiem że szuka kogoś na stałe, była długo sama i wiem że co prawda nie robi tego co kiedyś ale boję się że jeżeli się zgodzi dalej spotykać to będę tylko przelotną znajomością :( a ja już mam swoje lata i chce kogoś do końca... Czy dać takiej osobie szanse? nie jestem dla niej ideałem pod względem urody i wiem że będę musiał o nią zabiegać tylko czy to ma sens?

Gość gość
Zabiegać o taką, która dawała po imprezach przypadkowym facetom?! Kompletnie tobie odj****o?

Gość gość84
No jest to ryzykowna sprawa. O ile bowiem nie przeszła jakieś głębokiej, wewnętrznej transformacji, to sytuacja może się powtórzyć w przyszłości. Teraz może nie, będzie coś nowego, ona być może nawet będzie zakochana itp. Ale z czasem, kiedy przyjdzie rutyna może zdarzyć się znów imprezka i jakiś chętny koleś... Z drugiej strony niektórym z wiekiem przechodzi ochota na takie debilizmy i jeśli chcesz z nią być to powinieneś mieć nadzieję że tak właśnie będzie.