Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podjarany z rana

Za kilka godzin juz nie bede prawiczkiem

Polecane posty

Gość podjarany z rana

Witam :) Za 2 godziny jade sobie do warszawy i umawiam sie z jedna laseczka. Troche sie stresuje zadzwonieniem do niej ale mialem w zyciu gorsze stresy. Chcialem prosic byscie zyczyli mi powodzenia ! :) Ale jaja, niemoge troche w to uwierzyc ze wreszcie to sie stanie. Planowalem to od dawna

Gość gość
a pewny jesteś ,że ci da?

Gość podjarany z rana
Oczywiscie. Tylko sie boje ze sie niedogadam albo ze niebedzie miala czasu. Ale na 2 wypadek mam numery do innych.

Gość gość
Machnij ze dwa, trzy numery, tylko żebys sobie ręki w nadgarstku nie zwichnął.:P

Gość podjarany z rana
Hej no bylem tam sluchajcie i czuje sie dziwnie. Targa mna troche roznych emocji. Niespelnily sie moje oczekwania. Zadzwonilem i sie umowilem ze zaraz przyjade. W lokalu zastalem 2 dziewczyny i niebylo tej co chcialem z ogloszenia. Powiedzialem ze damy rade. Jedna z nich byla jakas wyczerpana w ogole sie nieodzywala. Pogadalem z nia chwile i zaczela sie zalic ze kolezanki ciagle kaza jej chodzic z klientami na pokoje. Druga zaprosila mnie na pokoj ale pierw poszedlem pod prysznic. Myslalem ze zaraz tam wejdzie i zrobi mi loda ale po chwili czekania zrozumialem ze raczej nie. Poszedlem do pokoju ktory mi pokazala i kazala zaczekac. Po chwili przyszla i sie polozyla obok mnie. Chcialem z nia troche pogadac pierw ale byla jakas taka malomowna. Kazalem jej sie rozebrac i sie mna zajac. Ona na to ze to ja jestem facet i ze ja mam sie zajac. Chwile lezelismy i glupio sie na siebie patrzelimy. Po chwili mowie zeby na mnie sie polozyla to ja pomiziam. Podotykalem za tylek. W tym czasie pala zaczela mi dretwiec. Mowie jej zeby na mnie weszla a ona ze nie. No kur.. Nie wiedzialem o co jej chodzi to siadlem na nia wlozylem i zaczalem posuwac. Widzac ze kompletnie nie jest zainteresowana moj maly zaczal mi wiotczec. Zszedlem z niej i dopytywalem co jest. Ona cos tam odpowiadala ze nic i ze czas mi leci. Polezelismy tak z 10 minut. Potem powiedzialem zeby zrobila mi loda. Ona na to ze nie. Zaczalem nalegac powiedzialem ze zrobie jej dobrze jezykiem. Tego tez niechciala no masakra. Powiedziala do mnie zebym zrobil to jak facet a nie ze loda chce ale wkoncu poprosilem raz jeszcze i zaczela mi robic. Beznadzieja. Niedosc ze w gumie nic nieczulem to jeszcze widzialem jak chciala zebym jak najsxybciej doszedl. Po kilku minutach wstala i mowi ze jest zmeczona. Polozylem ja obok i zaczalem masowac jej cipke. Bylo tak dretwo ze chyba sama to zauwazyla. W koncu jak jej powiedzialem zeby sie obudzila to sie podniosla i zaczela walic mi konia. Potem na koniec wziolem ja od tylu bo tylko tak jeszcze pozwolila ale bylo kijowo i zaraz mi zwiotczal. Ciagle mi jeszcze wypadal. Miala za bardzo rozjezdzona juz ta cipe i beznadziejnie sie r****lo. Wstalismy ubralismy sie i dowidzenia. Ehh. Co moge dodac lipa byla ale w jakims malym procencie ciesze sie ze pierwsze koty za ploty. Nie spuscilem sie w ogole co mnie troche martwi bo laska byla ladna ale doszedlem do wniosku ze to przez to ze miala mnie gdzies. 0 inicjatywy z jej strony. Jutro pojde do innej. Miejmy nadzieje ze tym razem trafie cos lepszego. Ide ogladac oferty i pozdrawiam tych co przeczytali calosc.

Gość gość
to za co ty jej zaplaciles? jak powiedziala ze nie chce to w d**e trzebabylo kopnac, albo przychodzi do roboty a jak sie nie chce to wypad. a ty sie nie spusciles bo nie zdazyles dojsc bo ze stresu ci opadal, prawiki tak maja dlategowon z nimi! A od tylu ci wypadal nie dlatego, ze jest rozjechana glabie, to ile razy sie walila nie ma nic do rzeczy, pochwa jest elastyczna, tylko takie zacofane matolki prawiki co nigdy c**y na zywo nie widzieli i nie obcowali w realu tak mysla. Kutacha sie wpycha a nie macha dupa jak wscielky pies r u c h a j a c y poduche idioto

Gość podjarany z rana
Elastyczny to ryj masz. Wpychalem do konca tylko zle kleczalem imi niewygodnie bylo. Trafilem na jakas amatorke. A ty jak krytykujesz to napisz konkretnie o co ci chodzi a nie uzywasz jakis kretynskich przenosni ze h.. Wie o co ci chodzi

Gość podjarany z rana
Rozjechana byla i niesprawialo mi przyjemnosci jak ja posuwalem. Nic nieczulem prawie. Juz bym sobie wolal konia zwalic.

Gość gość
Jejku! Aż taki brzydki jesteś że musisz zniżać się do takiego poziomu? Tragedia! Wiesz ile dziewczyn chciało by poznać prawiczka i zostać jego żoną... Ile Ty w ogóle masz lat? Nie boisz się że się zarazisz?

Gość gość
Hahahaha 8/10 :D🖐️

Gość widocznie na tyle brzydki
jest, ze nie pozna zadnej inne niz brzydula-dziewica, ktora czeka na prawiczka. a w takim przypadku lepiej placic i korzystac z uslug ladnych prostytutek

Gość gość
Tyle czasu z renią to i prawdziwa kobieta dla ciebie za luźna.

Gość podjarany z rana
Co za ludzie... Po pierwsze jestem bardzo przystojny. Z dziewczyna seksu niechcialem bo sie poprostu balem ze sie skompromituje. Po drugie mam grubego dosyc ptaka choc nie dlugiego wiec to niemozliwe zeby ta prostytutka miala normalna cipe. Dzisiaj ide do innej kibkretniejszej co wszystko robi.

Gość gość
musisz wiedzieć ,że doznania z masturbacji są "mocniejsze", bo ręką możesz mocniej, lżej ścisnąć członek , a kobieta jest bardziej "delikatna" w użyciu, doznania są "łagodniejsze", bo nie można tu "sterować" uściskiem

Gość gość
"Nadmierna masturbacja zwykle powoduje uwrażliwienie członka na silne bodźce. W czasie zbliżeń z partnerką bodźce nie zawsze są równie silne (na pewno nie na stałym poziomie), co może powodować zaburzenia wzwodu. " cytat z internetu

Gość podjarany z rana
O kur... Cos w tym jest ale niespodziewalem sie tego. Zawsze kumple sie nabijali ze jak wloze to odrazu sie zleje albo ze wiekszosc osob ma przedwczesny wytrysk. To co mam robic ? Jak przestane jechac na recznym to to sie unormuje ?