Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak tam wasze 3 latki w przedszkolu

Polecane posty

Gość gość

Mój codziennie od pierwszego dnia histeryzuje przed przedszkolem...ledwo go ubieram, ledwo wprowadzam do szatni i rozbieram. Pani go odkleja ode mnie. Jak wchodzi na salę wszytko ustaje. bawi się cały dzień, śpi, je opowiada że było fajnie...do następnego poranka. A jak u was?

Gość gość
Moja córka też lubi przedszkole ale po weekendzie jak dziś zawsze jest smutek.

Gość gość
u nas smutek w weekendy ,ze szkoly nie ma ;) tak powaznie to nie mam zadnych problemow.chodzi chetnie ma swoja "psiapsiolke" ulubiona i jedyne co to musze koniecznie jej pomachac przez okno bo jak nie to jest placz ;)

Gość rewitalifted
Mój syn ku mojemu zdziwieniu ma się bardzo dobrze, a miałam wiele obaw z racji tego, że bardzo późno opanował nocnik, w domu nie chciał nigdy jeść sam, jest w sumie niejadkiem. Ale poszło gładko, może z racji tego, że pójście we wrześniu nie było jego pierwszym zetknięciem z przedszkolem, tylko mieliśmy przez kwiecień, maj i czerwiec zajęcia przygotowawcze, na których zdążył się napłakać i przezwyciężyć swoją niechęć.I jak poszedł 2 września, nie było żadnego płaczu i nie ma dotąd.Trochę był podziębiony i opuścił w sumie 5 dni przedszkola, ale póki co nie jest źle.

Gość gość
Nie martw sie to przejdzie przyzwyczaji sie z czasem . Najgorzej to choroby bo moja cora jak juz w koncu w pazdzierniku przestala plakac to sie rozchorowala i prawie 2 tyg jej nie bylo i co cyrk od nowa.

Gość rewitalifted
Mnie najbardziej tylko interesuje, żeby dziecko jadło w przedszkolu i jedyne, czego się boję, to częste choroby.Wszystko jeszcze przed nami, dopiero wrzesien minął, tak że nastawiam się do końca zimy na najgorsze i choroby co chwila.