Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zepsuć bratowej wesele

Polecane posty

Gość gość
Jest ładna, ale taka zwyczajna. Noszę podobną (tylko beżową i z małymi rękawkami) do pracy...Źle się czuję w sukniach bez rękawów a bratowa jak podejrzewam będzie miała krótką sukienkę. Myślałam raczej o czymś takim z rękawkiem d3hty95ejwhpjy.cloudfront.net/upimg/dressfirst/o400/5a/4c/176ec96d41aaa49401edb6bb3aad5a4c.jpg

Gość gość
Bardzo ładna, ale taka na co dzień.Tak ubieram się do pracy, latem na zakupy...

Gość gość
Tez krótka. Myślicie że tkaniny z połyskiem albo tren są w złym guście?

Gość wiemczegochce
jestes tak samo wredna jak ona. ch uj ci w du pe.

Gość gość
zloty juz jak cos z czarnym ;)

Gość gość
Kolor nie ma znaczenia :) Szukam sukienki - długiej - z długim rękawem Nie krótkiej bez rękawków ;) Niestety nie mogę Wam pokazać tej, co sobie wymyśliłam,bo faktycznie są albo bez rękawów, albo bez trenu. - Sukienka prosta w kroju, z połyskliwego materiału (ok, szmaragdowy, nie beżowy), przylegająca do ciała, z tyłu od pasa wypuszczany tren - małe rękawki, niewielki dekolt, grzeczna - do tego "morska" Pandora i dłuuuugie kolczyki?

Gość gość
no i wlasnie moze gorset albo dekolt hollywodzki taki wiazany na szyi i do tego dluga spodnica z rozcieciem?

Gość gość
Myślałam o czymś takim: - od góry do pasa: www.przewodnikmp.pl/files/images/inspiracje/inspiracje_2013/georges-hobeika-05.jpg - od pasa do dołu: images.kangoo.pl/57995724/824/large/wykwintna_suknia_wieczorowa_usa.jpg (chodzi mi o kształt)

Gość Jakie to żenujące
Załóż worek na łeb i bedziesz wyglądała wyjątkowo.Szczerze współczuję twojej bratowej że wchodzi w dziadostwo!

Gość gość
Co myślicie o takiej sukience? Czy jest elegancka?

Gość ryskka
Tylko popatrz na zdjęcia dziewczyny w czarnej wersji-jak dla mnie super kobieco i elegancko.

Gość wwwwwwwwo
do tej wyżej--- sukienka super, ale oczywiście wybierz czarną a nie białą

Gość Diana23
Wątpię, czy Twoja osoba będzie w stanie zepsuć jej wesele, chyba masz za duże mniemanie o sobie, poza tym 165 cm wzrosu u kobiety, to bardziej wysoka, niż niewysoka.

Gość gość
Ta koronkowa też jest bardzo ładna, wolałabym tylko sukienkę z jednolitego materiału. Ale taki kształt mi się naprawdę podoba ;-) Nie mam za dużego mniemania o sobie, bratowa jest osobą, która nie cierpi, kiedy zbieram komplementy za wygląd albo kiedy jej się wydaje, że komuś się dobrze powodzi. Niedawno mój narzeczony oddał samochód do warsztatu, a że musiał wyjechać, pożyczył wóz od bliskiego przyjaciela - dała niezły koncert zazdrości...

Gość Diana23
No dobrze, możecie się nie lubieć, ale na ten jeden dzień byś mogła odpuścić. Poza tym ma na pewno jakieś dobre cechy, za które Twój brat ją pokochał. I na pewno on by chciał, by była najszczęśliwszą panną młodą. Obserwuję często u dziewczyn takie zagrywki, a nie widziałam tematu np. "jak zepsuć szwagrowi wesele"

Gość gość
Jak jesteś zgrabna, to załóż krótką sukienkę albo do kolan. Beże odpadają, postaw na kolory, może kobalt. Nie podobają mi się te sukienki prezentowane wcześniej, furory w nich nie zrobisz. Fajne ma Asos tam możesz poszukać inspiracji. Dodatki też są ważne, no i oczywiście fryzura.

Gość pomarańczoowa
o ja pitole! :) kupuj tą czarną z bon prixa i wszystkie oczy na pewno zwrócą się na ciebie :D Sama bym taką chciała :)

Gość gość
ta z bonprixa jest wieczorowa, a na wesele nosi sie sukienki koktajlowe, wesele to nie bal czy eleganckie przyjecie :/ jakie wy nieobyte jestescie :/

Ja się boje, że to dziewczyna mojego brata bedzie chciała zepsuć mi ślub. Nie wiem, czy w ogóle ją zaparaszać. Jeśli już, to tylko z uwagi na brata i rodziców, bo płacą za całą imprezę. Zemsta nigdy nie jest czymś dobrym. Lepiej w ogóle porzuć ten pomysł, bo los się odwróci i spotka Cię to samo. Pomyśl o tym w ten sposób. Zocha http://zlotemyslizochy.pl/

Gość gość
Sukienka Katie też jest ładna. Co do bratowej, od kilku lat psuje mi (i całej rodzinie) całe życie. Ale to już inna bajka. Po prostu mam już tego dość, jej złośliwości, zazdrości i uwag i raz w życiu chcę zrobić coś na złość, ale z klasą. Przecież nie będę jej rozwalać wesela, ludzie. Ona się irytuje, kiedy ktoś jest lepiej ubrany albo ma więcej pieniędzy niż ona. I starczy.