Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po wylewie mozg

Polecane posty

Gość gość

Macie przypadki w rodzinie z problemami zaburzeń rzeczywistości,mój mąz wiele sobie dokłada rzeczy które nieistnieją i widzi świat zupełnie inaczej..czy to minie i kiedy????

Gość gość
jestem już załamana psychcznie..powoli tracę wiarę,że będzie jak dawniej,to był krwotok podpajeczynówkowy,minie to kiedyś te wszystkie następstwa psychiczne?????????Pomóżcie

Gość gość
jest duza szansa ale tego nie przewidzi nikt. wylew sie wchlonie, inne komorki przejma funkcje uszkodzonych ale to musi potrwac

Gość gość
dziękuje za pocieszenie,jest mi potrzebne,gdyby cos ktoś wiedział jeszcze z autopsji proszę o wypowiedź.

Gość antonio z dolnego
A co dokładnie widzi? Jak sie zachowuje? Ja mam ostatnio dużo stresu. Sam tracę czasem poczucie rzeczywistości.

Gość gość
ma problem ze wzrokiem,krew w oczach..to może się wchłonie,okulistka kaze czekać....Zachowuje się natomiast w ten sposób,ze pyta o przedmioty,których nie ma,mówi że rozmawiał własnie z kimś kogo nie było,jest przy tym agresywny kiedy mówię że to wogóle nie miało miejsca.......bierze leki,pomagają bo było gorzej,ale to eszcze nie jest ten sam człowiek,czy kiedys bedzie??