Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny co wam się podoba u facetów

Polecane posty

Gość gość

Twarz, ubiór, fryzura, dłonie, chód, budowa ciała, spojrzenie, głos, zapach perfum, styl chodzenia, pewność siebie, władczość, nieśmiałość, romantyzm?

pewnośc siebie i głos:classic_cool: oczywiscie potem musi zaistnieć jeszcze wiele innych czynników:)

Gość gość
faceci niepewni siebie nie mają szans u was?

Jeśli chodzi o wygląd-duże dłonie i zadbane zęby. Charakter-przede wszystkim z poczuciem humoru, 'ogarnięty' życiowo-tzn powinien umieć o siebie zadbać. U mojego faceta totalnie rozwaliła mnie na łopatki jego pewność siebie, nie musiał na nic nalegać, prosić, pytać, jego osobowość sprawiła, że mógł ze mną zrobić wszystko, mimo, że to nie była miłość od pierwszego wejrzenia.

Gość gość
Dłonie delikatne czy bardziej takie spracowane?

Mocne, zapewniające bezpieczeństwo, spracowane ale zadbane w granicach możliwości-nie mówie o jakimś manicure ale paznokcie muszą być obcięte i czyste.

Gość gość
Abbiamocrisi piszesz o pewnosci siebie faceta, tzn. raz podjal decyzje to tak bylo, inspirowal tez randki, wyjscia?

Poznaliśmy się na Woodstocku, postanowił, że będę jego i byłam, nie pytał czy może mnie złapać za tyłek bo wiedział, że może. Po festiwalu stwierdził, że jadę z nim do niego i jechałam. Potem dzwonił, że spotykamy się za 3 godziny i się spotykaliśmy, totalnie nie miałam ochoty odmawiać. Na początku miało być to coś na zasadzie eksperymentu, to zawsze ja dyktowałam co sie dzieje w relacji z partnerem. No i ten eksperyment trwa już 2 lata ;)

Gość gość
delikatność i wrażliwość jest męska?

Gość gość
Najbardziej podoba mi sie: duzy, twardy, dlugo stojacy penis !!!!

Gość gość
Najbardziej podoba mi sie: duzy, twardy, dlugo stojacy penis !!!!

Gość gość
Prymitywne larwy, żadna nawet nie pomyślała o inteligencji czy cechach charakteru, to typowe d**y dla czarnuchów i ciapatych :D

Gość gość
"inspirował randki" k***a życie późniejsze w związku, małżeństwie nie polega na randkach i zabawie :D

Gość gość
...baby to zwierzęta bezmyślne, kierujące się jedynie instynktami :-O

Gość Kasiaaa28
JA lubię jak facet śmierdzi. Może nie tak bardzo ale jak pachnie facetem. A nie wymytym transem. Ktoś kiedyś powiedział, że facet musi trochę śmierdziec i coś w tym jest...

Gość aniela12345
zawsze lubilam chlopakow pewnych siebie ktorzy sa zdecydowani i inteligentni a przynajmniej znaja ortografie i posluguja sie poprawna polszczyzna....kiedy 4 lata temu napisal do mnie moj obecny narzeczony mialam wogole nie odp... Robil bledy ort w prostych slowkach... Az razilo! Ale kiedy sie spotkalismy oczarowal mnie swoim spojrzeniem i tak sie zaczelo potem zyskal przy blizszym poznaniu....;) zobaczylam ze jest bardzo pracowity (nie cierpie leni smierdzacych) owszem byl wysoki i przystojny ale wiem ze chlopak z ktorym nudzila by mnie rozmowa dlugo by ze mna nie pobyl... Tak wiec wedlug mnie prawdziwy facet poowinien byc zdecydowany, pracowity, inteligentny, miec wlasne hobby a kwestia wygladu mysle ze kazdy ma inny ideal piekna moim byl niebiesko oki blondyn, gdy takiego poznalam zaraz ideal mmi sie zmienil bo byl strasznym narcyzem hehe;p potem lubilam gdy chlopak ma brzuszek a ozenie sie z wysokim, szczuplym i robiacym bledy ort facetem ktorego bym na inny model nie zamienila... Faceci moral z tego taki ze kobiety nie wiedza czego chca ;p

Gość gość
najlepiej wszystko razem, kluczowe jest to żeby było podane w odpowiednich proporcjach u takiego osobnika, wtedy nikt nie przechodzi obok niego obojętnie;)

Gość malaczarna07
Lubie facetow tryskających nasieniem a nie grzecznych chłopców bojących sie własnego cienia (większość taka jest!)

Gość gość
Romantyczny musi być. I cierpliwy. A z wyglądu to wystarczy mi, że nie będzie skrajnie brzydki. Rudy na pewno odpada.

Gość gość
malaczarna07 dlaczego uważasz że większość taka jest?

Gość gość
National...poczucie humoru,intelekt,wrażliwość i pasja przede wszystkim....,cała reszta to miły bonus.

Gość panna z widokiem na mgłę
z cech poza wyglądu: inteligencja, czułość, specyficzne poczucie humoru, dobry w łóżku z cech wyglądu: męskie dłonie, nietuzinkowa uroda, broda lub długie włosy, zaokrąglony a nie wiszący spory tyłek, mocno zarysowana szczęka

Gość gość
to może ja jestem gejem jeżeli nie mam tych cech

Kurde moja pewność by zginęła od razu, gdyby z kochanką mnie żona nakryła :) AAAaa zapomniałem że jestem inteligentny i staram się nie dopuścić do takiej sytuacji. Dla dobra kochanki oczywiście, bo jestem też wyrozumiały. Mogła by poczuć dyskomfort. Niestety inteligentny nie jestem, ale to u większości z was na ostatnim miejscu :)

Podoba mi się, kiedy facet potrafi dobrze prowadzić samochód i kiedy to lubi. Podoba mi się, jeśli jest inteligentny, ale też życiową inteligencją. Podoba mi się kiedy jest inteligentnie złośliwy. Podoba mi się, kiedy jest dojrzały emocjonalnie. Podoba mi się, jeśli lubi seks minimum tak samo jak ja. Podoba mi się, jeśli jest starszy ode mnie. Podoba mi się, jeśli ma poczucie humoru i nie bierze wszystkiego na serio i nie prowadzi ze mną śmiertelnie poważnych (czytaj - nudnych) rozmów. Podoba mi się, jeśli jest optymistą i nie narzeka wiecznie na wszystko. I jeszcze wiele, wiele rzeczy mi się podoba, ale dłuższe pisanie powoduje nerwowość niektórych, więc nie napiszę więcej :P