Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego puszczalskie kobiety od razu zachodzą w ciąże a te normalne nie

Polecane posty

Gość gość

normalne, zdrowe inteligentne...skad sie to bierze?

Gość gość
im głupsza i bardziej patologiczna tym bardziej płodna

Gość gość
gadzam się z powyższym moja mama uczyła kiedyś w zawodówce i na 14 dziewczyn w klasie 5 było w ciąży w ostatniej klasie i 2 już miały małe dzieci...

Gość gość
Najczęściej tam gdzie bieda patologia przemoc i alkohol tam i dużo dzieci.

Gość gość
bo szybciej zaczynaj (a nie w okolicy 30) i obsesyjnie nie marzą/myślą o zajściu, po prostu się bzykają i wpadają. znam pare która starała sie dwa lata, w końcu odpuścili, nachlali się na imprezie, po imprezie bzykali się całą noc i w ta noc zaszli.

Gość gość
ja już mam prawie 30 lat i udało nam się w 1 miesiącu starań, ale przyznam szczerze nie chciałam obsesyjnie zajść w ciąże. Nie jestem patologią, mam pracę. itp.

Gość gość
bo są mało inteligentne, za wiele nie myślą, nie planują "co będzie to będzie liczy się tu i teraz" a potem się budzą z ręką w nocniku bo 5 dzieci, każde z innym. A wy planujecie: "skończe studia, popracuje tyle, potem zajdę w ciąże, potem coś..." i jak nagle okazuje się ze nie da się skrupulatnie wykonać planu - wpadacie w obsesję bo wasze niby poukładane życie zaczyna się sypać.

Gość gość
2013-10-07 12:24:37 [zgłoś do usunięcia] gość ja już mam prawie 30 lat i udało nam się w 1 miesiącu starań, ale przyznam szczerze nie chciałam obsesyjnie zajść w ciąże. Nie jestem patologią, mam pracę. itp. xxxx To, że ktoś ma pracę nie znaczy, że nie jest patologią. :P