Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podlamka 26

CO jest ZLEGO z moja DIETA

Polecane posty

Gość Podlamka 26

ograniczylam produkty wysokokalroryczne, slodycze 1 -2 razy w tyg, ziemniaki nie, ryz nie, pieczywo nie sniadanie : jogurt za pol godz pieczywo ryzowe z bialym serem/szynka lunch : warzywo - marchew lub owoc : jakblko, winogrona/brzoskwinia obiad : warzywa plus jakies mieso gotowane kolacja: owoce W ciagu 2 mies waga nie ruszyla z miejsca , 2 - 3 razy w tyg biegam po 30min jakie spomysly??

Gość Jagoddaa222
Ja na twoim miejscu całkowicie wyeliminowałabym słodycze. Sama jestem na diecie od dwóch tygodni i ciężko było mi się rozstać z moimi ulubionymi ciasteczkami i czekoladkami. Teraz jest mi trochę łatwiej, bo zaczęłam więcej ćwiczyć i wspomogłam się kapsułkami na odchudzanie. Mam dokładnie takie http://nutrina.pl/28,slimette.html i powoli widzę, że waga spada. Mam nadzieję, że jeszcze za następne kilka tygodni schudnę tyle ile chcę, tzn. 12 kilogramów.

Gość aguti
żeby nie jeść słodyczy wystarczy ich nie kupować, wyznaję taką zasadę właśnie..nie kupuję,nie mam w kredensie/lodówce, nie jem,ale jak mnie zassie na coś słodkiego to robię cobie taki kisiel z błonnikiem figura no-appetite,dzięki temu nie podjadam między posiłkami

Gość gość
jak zakładasz takie tematy, do cholery rusz głową i racz napisać ile ważysz, ile masz wzrostu

Gość gość
Pewnie jesz za dużo owoców (nie jedz ich na kolację) i za mało się ruszasz w ciągu tygodnia.

Gość Podlamka 26
racze - 154 64 kg , ruszam sie w ciagu dnia codziennie robie ok 5km plus 3 razy w tyg biegam

Gość gość
kolacja jakieś 3 h przed snem, może jedz jakis nabiał na kolację, kefir, chude mięso: pierś z kurczaka albo rybę. i nie schodz poniżej 1000kcal

Gość Podlamka 26
jem ok 1200 - 1500kcal nie zamierzam sie glodzic , dzieki za rade

Gość gość
Za duzo owocow, powinnas zastapic je nabialem. W owocach jest pelno cukru.

Gość gość
Owoce na kolacje-nie,tylko do południa! Pieczywo ryżowe-nie ,zamiast tego chleb pro body np. lub orkiszowy Na kolacje sam nabiał,w ogóle wiecej białka ! Pij wodę ,jedz warzywa.

Gość gość
Za duzo owocow. Powinnas jest wiecej bialka i warzywa glownie te ktore rosna nad ziemia.

Gość gość
Na moje oko twoj organizm zwariowal od diet i juz to nan nie dziala, bo nie wierze, ze jadasz kilogramy marchwi na lunch. Ograniczaj dalej a bedziesz tyc z powietrza.

Gość gość
W takim razie musisz ściemniać, to jest niemożliwe, żebyś przy takim odżywianiu w połączeniu z ruchem nie chudła. Chyba, że tego pieczywa jest z 10 sztuk, jogurt ma 0,5 litra, 10% tłuszczu i masę cukru, winogron jesz z kilogram, a te warzywa na obiad to talerz ziemniaków - wtedy by się zgadzało. Może skrajnie spowolniłaś sobie metabolizm, ale w to też nie chce mi się wierzyć, bo sama mam bardzo wolny, ale na twojej diecie na pewno bym schudła, bo jem dużo więcej.

Gość gość
dostalam dzisiaj wyniki badan wyszla mi niedoczynnosc tarczycy :/ :/ lekarka powiedziala ze to moze byc przyczyna problemow z utrata wagi :/ :/ max schudlamkg w 3 mies :( zalamana jeste !

Gość Olcia Dubicka
Ty się głodzisz dlatego nic nie chudniesz. Jesz same węglowodany proste czyli cukry i zero białka, tracisz mięśnie i odkładasz jeszcze więcej tłuszczu, metabolizm zwolniony ;/ Mi pani dla której zajmuję się dziećmi chwaliła sobie tabletki odchudzające Forever Slim, otrzymałam od niej jedno opakowanie w podarunku a też można je znaleźć na allegro. Jako że najlepiej jest przyjmować je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 sztuki w promocyjnej cenie. Do tego zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I tak w miesiąc straciłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z treningu to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i w piaskownicy ;) Przed tym byłam na samej odpowiedniej diecie ale nigdy nie było takich rezultatów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak wyczytałam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i przyjęte do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie badania co stawia ich w złym świetle. A w tych tylko naturalne składniki co zarazem zwiększa mój spokój