Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiadomegopochodzenia

Jaki prezent

Polecane posty

Koleżanka zaprosiła mojego syna na urodziny. Kompletnie nie wiem co jej kupić, nie wiem czym się interesuje. syn podpytywał w przedszkolu ale nie uzyskał żadnych informacji. Dzieci są w wieku 5 lat. Co byście sugerowały na prezent?

Gość mamanaobcasach
Coś rozwijajacego. np zestaw malego malarza. Farbki nietoksyczne i mala sztaluga :)

Gość gość
Tak tylko że znam wiele pięciolatek co nie lubi malować więc to dość ryzykowne rozwiązanie. Chyba ze wiesz że lubi... Mam pięciolatke w domu więc się wypowiem:) Rozwijające - wszystkie książeczki z łamigłówkami (labirynty, rebusy). Książki z ćwiczeniem pisania. A jak coś do zabawy (najbezpieczniej) to laleczki Piny Pon, Kucyki PONY, zwierzaki śmieciaki. Zuzu (te chomiki małe. Chyba tak się nazywają??? ). Itp. Do strojenia - opaski, spinki, takie zestawy biżuterii dla dziewczynek.

To faktycznie może najbezpieczniej bedzie kupić książeczki z zadaniami dla 5 latków do tego słodycze i coś typowo dziewczęcego jak osoba wyżej podała - typu biżuteria i malowidełka dla małej damy.

Gość gość
Warto chyba przejrzeć stronkę listdomikolaja.pl :) Ja tam szukałam prezentu dla 6-latki, bo nie miałam czasu na bieganie po sklepach:) Fajny, jasny podział zabawek i sporo do wyboru :)