Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto mi pozyczy na buty 40 zł pytajnik

Polecane posty

Gość gość

nie mam za co kupic bo kupiłam ostatnio przez internet na szafie ale kobieta mnie oszukała i nie wysłała i nic nie mogę zrobić a wypatrzyłam na innym serwisie uzywane kozaki za 4 dychy, moge na majla przesłac linka do tych butów jesli ktos nie wierzy...oddam te kase w przyszłym miesiacu jak będę mieć jakieś pieniądze, a póki co to za zimno chodzic w balerinach

Gość gość
ani trochę:) powaznie pytam...

Gość gość
ok, ale podpiszemy umowe pożyczki

Gość gość
no to nie pozycze Ci ani grosza😠

Gość Diana23
To kup w lumpeksie, już za 2 zł można kupić kozaki... Poza tym nie wierzę, że nie masz adidasów lub innych butów. Zresztą już nowe kozaki można kupić za mniej niż 4 dychy.

Gość gość
Butów i bielizny się w lumpeksie nie kupuje.:O

Gość Diana23
O bieliźnie nic nie napisałam. Chyba lepiej kupić kozaki w lumpeksie, niż chodzić w balerinikach.

Gość gość
ja kupilam ostatnio fajne kozaki za 30 zl w carrefourze, a ty obcej babie przelalas 40 zl nawet nie przymierzając butow, nie wiesz, że buty trzeba przymierzyc? skad wiesz czy będą wygodne? nigdy bym nie kupila butow przez neta.

Gość gość
a gdzie ty mieszkasz, że za zimno w balerinach? bo ja noszę zazwyczaj czółenka na bose stopy i nie narzekam, a kozaki zakładam jakimi akurat pasują do stylizacji, a nie dlatego, że zimno. a oszustce wyślij wezwanie do zapłaty za potwierdzeniem odbioru i groźbą, że sprawę oddasz do sądu i będzie musiała oddać za buty plus koszty postępowania.

Gość gość
ja kupuje na allegro noszone stringi i nie narzekam

Gość Diana23
To chyba jesteś fetyszystką, bo stringi z wysyłką wyszłyby drożej niż nowe.

Gość Babka z piasku
4 dychy będą jak oszustka ci odda. Już dziś powinnaś napisać w pierwszej kolejności zażalenie do allegro i wystawić negatywny komentarz tej "pani".

Gość gość
jakie allegro co gadacie? u mnie w lumpach własnie nie ma kozaków, bo pewnie żebym kupiła, wszystkie ciuchy mam z lumpa! akurat mi zimno w balerinach bo mam poblemy z krążeniem i mi zawsze zimno w kończyny, mnie nie stać na stylizacje. umowe mogłabym podpisać ale nie na odległość bo skąd mogę mieć pewność, że potem nad moim podpisem nie napiszesz że pożyczyłeś mi np 40 000? adidasów wyobraźcie sobie, że nie mam