Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szerlockholmssssssssssss

dziwne zachowanie mojego partnera

Polecane posty

pomózcie zinterpretować zachowanie mojego faceta : 1.spotyka się po kryjomu od dwóch lat z jednym kolega, 2. Gdy to dkryłam po roku powiedział że nie mówił mi o nim bo on jest glupi, durny itp. ale razem grają w kosza i to ich łączy 3. koleś rozszedł się z żoną nie ma dzieci i partnerki żadnej też 4. umawiał sie z nim a mi mówił że jest z kim innym 5. Potraił rozstać się ze mną o 21 i dzwonić od razu po moim wyjściu do tego kolesia tylko po to żeby 40 min. byc w jego towarzystwie 6. Kasował połączenia w teleonie do niego ( dzwonili do siebie około 60 razy w miesiącu) 7. pare razy pstrykał mu zdjęcia i przesyłał mailowo 8. Gdy zrobiłam mu mega awanture że zachowuje się jak pedał zaprzeczał , kazałam zerwać z nim kontakt -zrobił to niby Jak sie zapytałam czemu ukrywał tą znajomość to powiedział że niewiele była warta żedby się z nią aiszować a ja nie zrozumiem że chodziło o kumpla od kosza 9 kiedys podluchałam jak gadał z nim przez telefon i powiedział na koniec buziaki pa nie wiem zrobiłam się podejrzliwa i nie wiem co mysleć o tym

Gość pomarańczoowa
fak mam nadzieje, że ja nigdy nie trafie na faceta bi :)

żadne prowo