Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezerwatywa pytanie

Polecane posty

Gość gość

czy facet może nie poczuć że pękła prezerwatywa i kochać się dalej nie wiedząc o pęknięciu? ponoć to czuć, ale czy można to jakoś "przeoczyć"?

Gość gość
mozna, mozna, zdarzylo mi sie z 2-3 razy

Gość gość
raz mi się zdarzyło że gumka pękła, a właściwie to "strzeliła" i było to słuchać wiec nie wiem czy jest mozliwe, ponoc faceci czuja roznice jak gumka peknie

Gość gość
wspolczuje wam sexu jezeli w trakcie macie "glowe", zeby sie zastanawiac, czy gumka jest cala czy nie :P Ja mam w trakcie taki odlot, ze jak by ktos zapytal jak mam na imie to bym sie pewnie 3 minuty zastanawial nad odpowiedzia :D I nei zawsze "strzela", nieraz sie poprostu "rozejdzie" i nic nie slychac, a jak kobieta jest mocno wiglotna to nawet jak bym sie skupil to bym roznicy nie poczul.

Gość gość
ale po ściągnięciu to od razu widać, że sie "rozeszła",prawda? :)

Gość gość
no widac :) no i przede wszystkim (co najgorsze) brak zawartosci :D

Gość gość
Czasem może być niewielkie uszkodzenie.

Gość gość
"zawartości" w ogóle nie było ponieważ nie doszło do wytrysku ;) dlatego o wiele trudniej sprawdzić czy gumka jest cała :P niewielkie uszkodzenie? z tego co wiem to jak gumka pęka to raczej widać gołym okiem, a te niewielkie uszkodzenia to chyba jak ktoś celowo je iglą przebija :D

Gość gość
No to skąd te pytania o uszkodzenie skoro nie było wytrysku?

Gość gość
ogólnie uważam że mój facet się jakoś słabo przykłada do sprawdzania tych gumek i chciałabym wiedzieć na przyszłość :) chociaż wolałabym uniknąć sytuacji w której to ja sprawdzam stan zużytej gumki :o

Gość gość
bez wytrysku to jak ma to sprawdzic? Ja zawsze po skonczonej robocie naciskalem lekko i patrzylem czy zawartosc nie wycieka, jak nie ma zawartosci to chyba by musial tam wody nalac, zeby sprawdzic :)

Gość gość
myslę że nie ma potrzeby bez wytrysku :) ale na przyszłość zapamiętam z tym ściśnięciem

Gość gość
tylko nie zapomnij przed sciskaniem go zdjac ze sprzetu, bo po sie robi wrazliwy i moze takie sciskanie zle przyjac :D