Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona_

ciaza czy spozniajaca sie miesiaczka

Polecane posty

Gość Zaniepokojona_

Witam!!! Może pomożecie, odpowiecie na moje pytanie.... Otóż sprawa wygląda tak: 5 sierpnia miałam robiony zabieg (łyżeczkowanie), 3 września dostałam @ (zwykle cykl przed zabiegiem był tak ok 30dni), więc z moich wyliczeń powinnam dostać @ 3 października, nie dostałam, objawów przedmiesiączkowych też nie było. Zrobiłam tego dnia test i wyszedł negatywny. Jednak do dziś go nie mam. Dziś czuje pobolewanie w podbrzuszu i lekko piersi bolą, ale @ nadal brak.... Biorę pod uwagę ciąże, ponieważ nie zabezpieczaliśmy się. Boje się jednak pojść na krew, poniewaz boje sie rozczarowania, ze jednak to nie ciąża :( Nigdy nie mierzylam temperatury w pochwie, a wczoraj i dzis zmierzylam i mam pond 37'

Gość gość
Jesli nie mierzysz temp regularnie to Twoje dzisiejsze pomiary nie maja znaczenia. Poczekaj spokojnie z 2-3dni jak @ nie przyjdzie to powtorz test. Okres moze sie spozniac z wielu powodow.

Gość gość
Chciałabym, żeby jednak była to ciąża... Tak bardzo chciałam mieć te dziecko :( Zaczęłam temat, ponieważ mam nadzieję, że pojawi sie ktoś, kto miał podobną sytuację... Jednak ten test negatywny w czwartek zgasił we mnie nadzieje na bycie mamą :(

Gość gość
Doskonale Cie rozumiem bo ja tez bym chciala dziecko i tez mam jeszcze nikla nadzieje. Tylko ze ja 2 miesiace temu odstawilam tabletki. 1 normalny okres przyszedl tak jak kiedy po 30 dniach. Teraz czekam na ten 2 normalny okres ale wciaz go nie ma a dzis juz 37 dzien. Robilam testy przed spodziewana @ negatywny i po terminie @ rowniez negatywny. Ale @ nadal nie ma. Boli typowych jak kiedys tez nie. Tylko raz po raz w ciagu dnia napiecie w podbrzuszu i lekkie uklucia.

Gość elina12
Jest nas wiecej dziewczyny. Ja do @ mam jeszcze tydzien i wytrzymac nie moge

Gość gość
Witajcie. Brałam 3 miesiące tab. anty.i 3 miesiące temu je odstawiłam. Pierwsza miesiączka przyszła tydzień po terminie, druga 2 dni przed terminem a trzeciej nie ma już przez 6 dni:/ robiłam testy i nawet dziś zrobiłam i negatywny;/ Po 3 miesiącach @ powinien już wrucić do normy więc dlaczego go nie ma?

Gość gość
Oj napewno wiecej. Kiedy juz sie ten okres zaczal spoznian mialam nadzieje ze test wyjdzie pozytywny no ale nie wyszedl a okresu jeszcze nie ma. Moze owulacja sie przesunela i jeszcze nic straconego i dla mnie i autorki tematu;)

Gość Zaniepokojona_
Ja juz trace nadzieję na wszystko :( czytalam, ze testy czasem są mylne... ale nie wierze że w moim przypadku tez tak jest :( ja czuję jakbym miała za chwile dostać @ i pewnie to nastapi :( Zastanawiam się jak to jest z zajściem w ciąży po zabiegu? Jakie są szanse?

Gość Zaniepokojona_
Oby tak było!!! 3mam kciuki i za Ciebie! Dziewczyny wpiszczie nicki, bedzie nam łatwiej rozmawiac :-)

Gość gość
Szanse sa pewnie takie jak przy probach zajscia bez zabiegu. Widzialam nie raz na forach ze po zabiegu dziewczyny zachodzily ale nie interesowalam sie tym za bardzo. Sprobj znalezc cos w googlach;)

Gość Zaniepokojona_
wiesz, jak się chce znaleźć to sie znajdzie wszystko! Ja dzis czytalam ze testy sa mylne, ze po zabiegu łatwiej zajść itp.... chyba za bardzo chcę być w tej ciąży i doszukuje sie potwierdzenia...... boje jednak sie zrobic 2 testu, boje sie negatywnego wyniku :(

Gość Kattri
Ok to ja - okresu brak od 37 dni.

Gość Zaniepokojona_
Kattri... a test robilas?????

Gość Kattri
To ja - 37 dzien i brak @. Tez o tym czytalam ale to chyba nie testy sie myla czasem sie poprostu owulacja przesuwa i zanim sie zagniezdzi zarodek mija troche czasu i testy jeszcze nie pokazuja;)

Gość myslalam ze zaciazylam
i sie mylilam... moj okres spoznil sie 4 dni - panika bym nie powiem bo na dziecko nie jestem gotowa. Dostalam okres w piaty dzien , tez nie mialam szczegolnych objaw jak na miesiaczka... jezeli test wyszedl negatywny to tak widocznie jest. Nie martw sie :) Tez robilam test 2 4 dzien i negatywny.

Gość Kattri
Tak zrobilam juz 3 testy. 2 dni przed terminem @, w dniu @ i 4 dni po terminie @. Ale wszystkie negatywne. A okresu nadal nie ma..

Gość myslalam ze zaciazylam
Nie jest tak latwo zajsc w ciaze a szczeolnie po jakis zabiegach... probujcie dalej zycze wam szczescia !

Gość wera324
Cześć. U mnie @ nie ma już tydzień a dzisiejszy test negatywny. Czy możliwe żeby kłamał?

Gość Kattri
Mi sie spoznia 6 dzien..

Gość Zaniepokojona_
No u mnie niestety chyba będzie :( :(

Gość Kattri
Daj prosze znac czy @ sie pojawi? Trzymam kciuki zeby jednak nie przyszla.

Gość Zaniepokojona_
Dam na pewno... ale juz śluz mam taki ciemniejszy :(

Gość Kattri
Jak nie teraz to napewno niedlugo sie uda. 3mam kciuki. U mnie sluz jest jak woda juz dluzszy czas ok 2 tyg czasem bialawy

Gość Zaniepokojona_
Nie uda się :( mój facet nie chce dziecka.... i jak poronilam to nie przezywal tego jak ja..... napisze wiecej, ja chcialam bardzo dziecko, dlatego sie nie zabezpieczalam, a on tez nie.... dlatego mialam nadzieje!!! wczoraj podczas kłotni powiedzial mi ze byl na wazektomii (zabieg, po ktorym facet staje sie bezplodny), teraz zaczynam rozumiec czemu nie uwazal i nie zapezpieczal sie...myslalam ze chce tego samego co ja :(

Gość Kattri
Postapil bardzo nie wporzadku wobec Ciebie o ile to prawda bo przeciez poronilas czy udalo sie zajsc w ciaze a przy tym zabiegu to poprostu jest nie mozliwe. Wiec zrobil zabieg dopiero po calej tej histori czy przed?

Gość Zaniepokojona_
Po tym jak poronilam, miesiac nie bylismy razem.... czyli od polowy sierpnia do polowy wrzesnia...... wtedy powiedzial ze zrobil ten zabieg.... powiedzial mi to dopiero wczoraj..... nie chce w to wierzyc :( ja kocham tego człowieka, nie wierze ze moglby tak mnie skrzywdzic..... wiedzial, jak bardzo chce miec dzidziusia...

Gość Kattri
Takich rzeczy normalni ludzi nie robia bez konsultacji z druga osoba skreslajac swoje szanse na dziecko na zawsze.. Ja to bym chyba takie sorki za wyrazenie gnoja zostawila mimo wszystko ;/ Poszperaj troche moze znajdziesz gdzies jakis papierek zeby miec rzeczywisty dowod na to wszystko.

Gość gość
Normalnie pary rozmawiają o takich sprawach jak dzieci lub ich brak i wszelkie decyzje podejmują razem. Jakieś chore podejście ma twój facet. Chyba dla niego bycie ojcem nie jest takim samym marzeniem jak dla ciebie bycie matką. Rozminęliście się.

Gość Zaniepokojona_
tym bardziej jest mi przykro.... nie dociera to do mnie :( Chcialam od niego jakis papier, twierdzi ze nie ma nic, ale ze za tydzien ma kontrol :( zrobil to, teraz jestem tego pewna :(

Gość Zaniepokojona_
On ma juz dziecko z poprzedniego związku...... więc pewwnie nie potrzebuje drugiego..... a moim marzeniem jest byc mamą..... Bardzo ubolwewam strate dziecka, ciaza sie nie rozwijala :(