Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady_Baby

Mój idzie sam na impreze

Polecane posty

Gość Lady_Baby

Tydzien temu urodziłam dziecko .On nie widzi problemu, jest mi przykro..

Gość gość
wiem jak to jest, jak moja córcia była malutka też mój małżonek nie widział nic złego w zostawieniu mnie samej z dzieckiem i pójściu na balety.

Gość gość
O matko, uwiążcie ich do kaloryferów, foteli, wózków. Co za tępe dzidy.

Gość gość
z kim Wy się wiążecie? Faceci którzy jeszcze nie dorośli do roli rodzica

Gość gość
tępą dzidą jesteś ty , stara prukwo

Gość gość
To więcej niż pewne, że idzie na imprezę wybolcować jakąś smukłą, bezdzietną niunie. :D

Gość gość
Bo rolą rodzica jest up********ie się przy dziecku. Wspólnie. Po równo. :D Dlatego walą was po rogach, kto by wytrzymał.

Gość gość
zadzwoń do jego mamusi i poinformuj ją, że zamiast opiekować się noworodkiem on woli iść na imprezę.

Siedzę praktycznie sama w domu, teraz z malutką dzidzią. Ważny jutro idzie. Rozmawiałam z nim, oczywiście przesadzam.. Chciałabym też iść, ale nie mam sumienia zostawić tak małe dziecko w czyjś rękach...I tak źle i tak źle

Gość gość
A co to za impreza , coś ważnego czy spotkanie ze znajomymi?

Gość gość
ja mojemu zapowiedziałam, że przez 2 tyg po urodzeniu dziecka nie ruszy się z domu (praca mu na to pozwala) i będzie mi pomagał, chyba tyle może zrobić. A impreza ważniejsza od niemowlaka? No to kiepsko świadczy o nim

Gość gość
impreza z pracy? hahah tak, znamy, znamy

On twierdzi że musi się pokazać i skorzystać z okazji by spotkać się z ludźmi z pracy, a ja dam sobie radę z dzidzią. Oczywiście że dam sobie radę. Po prostu jest mi przykro. Nie liczy się z moimi uczuciami. Już na ostatniej imprezie później się przyznał że "koleżanka" chciała go pocałować ale ją odepchnął od siebie. Pracujemy w jednej firmie

Gość gość
no to już wiemy dlaczego chce iść

Gość gość
powiedz mu ,że też chcesz iść na tą imprezę najpierw on idzie na 2 godziny , potem on zostaje z dzieckiem , a ty wychodzisz.

i poszedł mając to w d***e że mi jest przykro... Nie dość że słabo się czuję jeszcze po porodzie ( a miałam bardzo skomplikowany poród) to na nim żadnego wrażenia nie robiło. Tak i jestem sama z dzieckiem. Czuję się samotnie, sama sobie i dziecku pozostawiona.

Gość fajna ziutka
No, nie fajnie cię zrobił ... i ten tekst o tej koleżance jest niepokojący. To taki krypto lovelas. Nie powiem pilnuj go, bo pewnie nie warto, ale pewnie jeszcze raz się powściekasz i zapłaczesz z jego powodu ... Sorry kobietko, gratuluję dzidziusia, musisz być silna i dzielna dla dziecka :-)

Tak zgadłyście siedzę i ryczę jak debilka, targają we mnie wszystkie możliwe emocje. Wcześniej był innym człowiekiem, chyba że teraz pokazuję prawdziwe "ja" Nie chce tragizować, ale bardzo mi się teraz w głowie kręci i boję się dzidziusia brać na ręce, dobrze że mała śpij.

Sam zauważył przed swoim wyjściem że jestem bardzo blada i gadałam mu o wszystkim. Jakoś na nim wrażenia to nie zrobiło. Dziękuję za gratulacje i ciepłe słowa otuchy ;)

Gość gość
Mój jak poszedł sam na imprezę to tam sobie k***ę znalazł,a impreza miała być typowo męska !

Gość gość
jesteś świeżo po porodzie, hormony rządzą Tobą jak chcą, teraz to nawet reklama może wpłynąć na atak płaczu. Daj sobie przyzwolenie na tą słabość, to sama natura i jest to normalne. Co do tatusia. A niech idzie sobie na imprezę, sam się skompromituje będąc na imprezie pracowniczej kiedy dziecko ma dopiero tydzień. Gdyby przyszedł na moją imprezę to bym mu powiedziała co o nim myślę i jaki z niego tatuś. Co do jego tekstu o koleżance, to cios poniżej pasa. Jak w ogóle można tak grać na czyiś uczuciach. Pocieszę Cię, w związku zasady są po równo. Jesli on idzie na imprezę bez Ciebie, Ty idziesz na imprezę bez niego i on zostanie z dzieckiem (ale to za jakiś czas), zaznacz mu, że kiedyś ten czas nadejdzie i każdą taką jego imprezę Ty sobie odbijesz. Niech to wie. Jeśli Ci powie, że Tobie nie wolno, to przypomnij mu, że to co jemu wolno to wolno i Tobie, nikt nie jest ubezwłasnowolniony ale jeśli oczekujemy lojalności od naszej połówki sami musimy być lojalni, dotyczy to również szacunku, wierności i miłości. A teraz dbaj o siebie i dzidzię....jeszcze przyjdzie Twój czas.

Pewnie on się teraz dobrze bawi, każdą laskę obtańczy... Sam w żartach nawet gadał że "niepotrzebnie pójdę, a kto się dzidzią zajmie.." itp. Już widzę jak z każdą francą tańczy... boshee a baba z dzieckiem w domu.. "Przecież on się musi wybawić" :/ Tak robię, cepa nigdzie nie wezmę. Niech poczuję to co ja teraz.

Gość gość
nie martw się, a jeśli pokażesz mężowi jak wróci że jest Ci przykro to może zrozumie (chociaż wątpie). Oni nic nie rozumieją.... też mam takiego mezczyzne, który zrobi a pózn iej się zastanowi , ze jednak to był zły pomysł wtedy czasami jest za pózno. UKOCHAJ dzidzie, będzie dobrze. :)

Gość fajna ziutka
Faceci to łajzy, a jak kobieta idzie to zaraz poruszenie ... gwarantuję, mężuś nie będzie wcale zachwycony!

Gość monka999
zrób to samo kochana na dniach ;) powiedz ze macie babski wieczór :) i zostaw go z dzieckiem, jak poczuje to samo to zrozumie

Gość monka999
zrób to samo kochana na dniach ;) powiedz ze macie babski wieczór :) i zostaw go z dzieckiem, jak poczuje to samo to zrozumie

Gość gość
robienie tego samego na złość to dziecinada, powinnaś mu powiedzieć, żeby został