Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Metoda YUZPE stosowal ktos

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie, stosowal ktos moze metode YUZPE? Jakie mieliscie skutki uboczne, o ile w ogole? Zadzialalo? Z gory dzieki :)

Gość gość
ja stosowałam , skutków uboczny żadnych nie było, dziecka nie ma.

Gość gość
Mhm, dzieki :) a ktorych tabletek uzylas, pamietasz moze?

Gość gość
Microgynon czy coś takiego

Gość gość
Dzieki :) moze ktos jeszcze? :)

Gość gość
podbijam

Gość gość
Proszę o pomoc! Uprawiałam seks bez zabezpieczenia na dwa dni przed dniami płodnymi (3 razy w ciągu dnia). Za kazdym razem był to stosunek przerwany, facet nie doszedł we mnie. Następnego dnia rano zastosowałam metodę yuzpe- po ok.16 godzinach. (Microgynon 21) Brak skutków ubocznych. Incydent ponownie powtórzył się dwa dni później-w niedzielę rano z tym że był to niby 2 dzień dni płodnych, znów spontan i seks przerywany :/ Znów wzięłam Microgynon 4x4, 5 godzin po stosunku i kolejne tabsy za 12 godzin. Znowu nie wystapiły żadne skutki uboczne. A trzy dni temu zsunęła się nam prezerwatywa, ale facet złapał jak ze mnie wychodził. Czy jest możliwość zajścia w ciążę??? Dziś mega boli mnie brzuch i czuję się jakbym miała dostać miesiączkę, która jest przewidziana na 22, ale wątpię, czy dostanę ją w terminie, skoro wpieprzyłam w siebie tyle hormonów. Robiłam test ciążowy -11 dni po stosunku i wyszedł negatywny, wiem, że to za wcześnie, ale chodzę jak na szpilkach :(