Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milena z wrocławia

Czy ktoś z Was był przesłuchiwany na policji jakie wrażenia

Polecane posty

Gość milena z wrocławia

Czy ktoś jest mi w stanie ktos napisać jak wygląda takie przesłuchanie ? Bardzo się wydzierają ? Mam zeznawać w pewnej sprawie i mam lekkiego cykora bo boje się, że ze swiadka będą chcieli mnie zrobić oskarżoną :(

Gość gość
Zależy jaki charakter ma sprawa w jakiej zeznajesz :D jeśli jesteś podejrzana to możesz zostać ochlapana kilkoma brzydkimi słówkami pod swoim adresem :D

Gość gość
Mogą Cię oszukiwać , że np. widzieli Cię świadkowie w tym i w tym miejscu , Ty to potwierdzisz i sama się wsypiesz. Stara taktyka na leszczy którzy rzadko mają do czynienia z policją :)

Gość gość
Ja byłam, fajnie było,żadnej spiny, nawet żarty były;)

Gość Ali G
Po 1 weź telefon, ścisz go i nagraj przesłuchanie po kryjomu. Po 2 nikt nie ma prawa na Ciebie wrzeszczeć. Po 3 nie stresuj się, nie ma czego. Za pierwszym razem zawsze jest stres, ale każde kolejne przesłuchania to takie nudne spotkania.

Gość gość
Dokładnie :D Panowie policjanci często biorą pod ch*j :D że np ktoś tam powiedział, że ty coś tam zorbiłaś więc lpeiej zebys sie przyznała, taka sciema :)

Gość gość
To pewnie byłaś w sprawie kradzieży jabłek na bazarze lub innej błahostce. W poważnych sprawach się nie ceregielą z ludźmi.

Gość gość
to prawda ze wkręcają dużo, krzyczeć to ponoc krzyczą bo znajomy mowil :D podejrzany był o rozboj ,pobicie ze skutkiem smiertelnym, ja zeznawałam 3 razy ,i nic takiego nie miało miejsca

Gość gość
zależy jaki policjant i zależy jaka sprawa.

Gość milena z wrocławia
widziałam na rynku jak cygan ukradł kobiecie jablko ze straganu boje sie, że cyganie są pod ochrona a mnie spisali , wiec moga mnie w to wrabiać :(

kretynie co kazales po kryjomu nagrywac, wiesz ze tyo jest zabronione i za takie cos mozna isc siedziec? ja bylam dwa lub trzy razy jako swiadek.