Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kremy BB prosze o rade

Polecane posty

Gość gość

Ktora z was poleci najlepszy z kremów? Nie wiem na co sie zdecydować: -Eveline, Blemish Base BB Cream (Matujący krem BB 8w1) -Miss Sporty, Morning Baby! BB Cream -Lovely Girl BB Cream -Garnier Skin Naturals, (Upiększający BB krem 5 w 1) -Bell, BB Cream Skin Adapt -Under Twenty, Multifunkcyjny krem antybakteryjny BB lekki krem -Nivea, BB

Gość gość
Zdecyduj się na ten: www.b2c.thalgo.pl/produkt/pielegnacja-twarzy/2803/bb_cream_spf15_30_ml_natural.aspx

Gość gość
Absolutnie żaden tych. Jedyne dobre kremy BB to te prawdziwe, azjatyckie: Missha, Lioele, Skinfoods, Skin79...

Gość gość
na takie to mnei nie stac... :( wole coś co jest dostepne a za niska cene

Gość gość
przez ebay za niektore to i ze 30-40 zł zapłacisz. a jak juz to z bielendy chyba jest najsensowniejszy./

Gość tins2
Ja osobiscie polecam te kremy... Ja ostatnio kupilam sobie bb zamiast podkladu i jestem bardzo zadowolona, wybierz wedlug swojego uznania :)

Gość gość
tins2 masz na mysli te zwykłe dostepne w drogeriach czy te azjatyckie? Dodam ze ja nie uzywam nic oprocz sypkiego pudru, bo nie potrzebuje zadnych fluidów, ale przydałoby mi sie coś co wyrowna koloryt skory i zakryje drobne niedoskonałosci skóry.

Gość gość
kup sobie jakiś podkład mineralny w takim razie. ja jakiś czas temu też "chorowałam" na bb ale okazało się ze to takie tam... nic. krem tonujący z rozświetlaczem, ot. poza tym te kremy bb, mimo ze mają w sobie też dobre składniki, to są wypchane chemią typu silikony, glikole, parafiny, a to cerze nie pomaga.

Gość gość
A ja polecę ci bb krem, którego nie ma na twojej liście :) Soraya piękna cera - moim zdaniem najlepszy. Leciutki, fajnie nawilża, świetnie wyrównuje koloryt buźki :)

Gość gość
tylko nie garnier,strasznie wysusza skóre,dobry jest z rimela

Gość gość
widze jakas nowa propozycje :) dziekuje, moze ktoś coś jeszcze poleci?

Gość gość
Ja używam krem BB z Thalgo, zresztą inne kosmetyki też używam Thalgo, kupuję je w salonie kosmetycznym albo przez sklep internetowym. Mam najjaśniejszy odcień Ivory. Na allegro nie radzę kupować, bo nie wiadomo na co się trafi.