Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xsisix

gitara elektryczna

Polecane posty

Gość xsisix

cześć chciałabym nauczyć się grać na gitarze elektrycznej możliwie jak najtańszym kosztem :) możecie mi coś doradzić.Proszę jest pełno darmowych jak i płatnych kursów i nie wiem co wybrać darmowe nie są do końca wyjaśnione a płatny, no wiecie kilka lekcji w cenie jednej www.chords.pl, www.kursgitary24.pl czy inne

Gość xsisix
a czy prond mnie nie zabije ? :(

sama * Nie wiem jakie są ceny, sorry. Po prostu musisz poszukać - np. na necie z drugiej ręki. I potem uczyć się chwytów.

Gość xsisix
skoro nie iwesz jakie są ceny, to po co mówisz, że "troche mnie to wyniesie"??? pierrdolisz trzy po trzy dla samego kłapania dziobem?:o:o

tak, p******ę trzy po trzy bo wiem ile to wyniosło w funtach, nie wiem jakie są ceny w Polsce, ale domyślam się, że nie będzie taniej. No chyba, że kupisz wzmacniacz na bazarku. Zawsze jesteś taka urocza?

Gość xsisix
no ale sama mówisz, ze nie wiesz jakie sa ceny, to po co sie odzywasz? :o

bo chciałam pomóc dziecku które nie potrafi wklepać w google hasła "elektryczna gitara". No, ale specjalnie dla Ciebie sprawdziłam - 600-700zł za nową, "żeby-było" gitarę, o reszcie sprzętu nie mówiąc. Więc powiedzmy, że moje "sprzęt trochę wyniesie" było trafne. ;)

Gość xsisix
to nie zmienia faktu, że zabierając głos nie miałaś pojęcia o cenach w Polsce, a jednak coś tu próbowałaś pierrdolić :o poza tym 600 zł to nie żaden kosmos :o

No nie kosmos, to tylko sama gitara, a gdzie reszta? ;) I zwróciłam ci, głupolu, uwagę, że za lekcje płacić nie musisz. Przyznaj się, pojęcia nie masz i nawet nie czytałaś o tym.

Gość xsisix
Pytałam tez o jak najtańszy koszt, więc raczej o używany sprzęt niz nowy, GŁUPOLU :o

Gość gość
autor nie potrafi szanować innych, ZAMYKAM temat

Gość xsisix
won z mojego tematu!!!!

używane w granicach 300-400 zł, wzmacniacz około 300, plus pierdoły typu kable (nie kupuj jednego, bo zawsze któryś się uwali), pedał i tuner.

Gość gajoowy marucha
ja powiem tak. Gitara od 600 w górę. Piecyk od 400 w górę.i to wystarczy. Poza tym gitara z dolnej półki może cię zniechęcić do samej nauki. Powiem więcej. Jesteś chyba nerwusem.a to przeszkadza.

Gość gajoowy marucha
i tak się zastanawiam ile ty masz lat, bo coś mi się wydaje że to przejsciowe hobby. Ktoś kto chce grać na jakimś instrumencie ma to od dziecka.

kiedyś kupiłem polską Jolę. Ogranie wesela zakończyłem z zacisniętymi zębami i krwiakami na palcach. Więcej tej gitary do ręki nie wziąłem