Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mitologiczny pustelnik

Kobiety

Polecane posty

Co z prawdziwą kobiecością na przestrzeni ów czasów w jakich zyjemy?Zapewne są gdzieś juz watki dotyczacego tego problemu aczkolwiek chcialbym to poruszyc w celu wiekszej przejrzystosci choryzontu w stosunku do prawdziwej kobiecości.O co chodzi?Pytam Panie bądz Panów czy wiadome jest czy mozna jeszcze znalesc kobiete o mądrosci zyciowej,racjonalnym podejsciu do zycia,szczerej oraz serdecznej milosci w ogolnym zrozumieniu do drugiej polówki i wspieraniu jej.Majac nie jednokrotnie stycznosc z wieloma kobietami w wieku od 18-35 zauwazylem iz co prawda czasem zdarzylo sie zauroczyc chodz z czasem czlowiek budząc sie mysli :,,jest to jedna z kolejnych ofiar nieswiadomego podejscia seksualnego do swego nowego byc moze nawet przejsciowego partnera ktorego wykorzystam" Gdzie konczylo sie to fiaskiem zwiazku.Czy istnieja kobiety ktore maja naprawde poukladane w glowie ?Nie jestem typem czlowieka ktory siedzi przed tv w kapciach i uwazając sie za Boga mojej kobiety paradoksalnie placze w jej rekach jak do mamusi mowiac : ,,Jak mi ciezko ,zrob mi jesc,badz podaj piwo"

Gość fbhnd
"ów czasów" :D :D :D Dalej nawet nie czytałam.

Gość AgnesAga
Napisz konkretnie o o co i chodzi w jednym zdaniu, że kobiety dają się wykorzystywać czy co????????

Hehe ,czy istnieja prawdziwe kobiety -nie materialistki,potrafiące kochac itp

Gość fbhnd
Nie, na przestrzeni "ów czasów" takich kobiet nie ma.

na owe czasy....pasuje?;/

Gość gość
Możesz jaśniej sprecyzować swoje pytanie? Chodzi o to, że traktują potencjalnych partnerów przedmiotowo?

Gość gość
fakt, "ów czasów" od razu świadczy, że to następne brednie jakiegoś głupka :D Jak widać my kobiety stawiamy na inteligencje :classic_cool: Ty se daj siana z kobietami, bo nawet pisać nie umiesz :D

Gość gość
Są, ale boją się zranienia, dlatego niełatwo je znaleźć.

Materialistki,bez uczuciowe,egoistki chcace zaspokoic swe potrzeby seksualne,bez podejscia racjonalnego do zycia....

Gość gość
gugugugugugu gugaguga zulagula

Gość gość
i wszystko jasne...sfrustrowana męczydupa ,nieznająca ortografii i pisząca w kiepskim stylu...:P Takie kobiety można znaleźć...ale trzeba być ODPOWIEDNIM mężczyzną,na tym samym poziomie.Będziesz spotykał takie kobiety,na jakie jesteś gotowy ...:P.

hehehe:D