Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomóżciebłagam

Chyba się zakochuje w chłopaku który jest już zajęty

Polecane posty

A więc może zacznę od tego że od września uczęszczam do nowej szkoły a mianowicie do technikum gastronomicznego. W naszej klasie jest tylko paru chłopków i nie zwracałam na nich szczególnej uwagi bo po prostu nie są w moim typie. Ale przejdźmy do sedna. Otóż chodzi o to że jest w mojej klasie jeden chłopak na którego zaczęłam zwracać większą uwagę ale to dlatego że jakieś 2 tygodnie temu przyłapałam go na tym że się na mnie patrzył a najdziwniejsze w tym jest to że to ja odwróciłam wzrok a nie on. Czasami widze kątem oka że sie na mnie patrzy na przerwie albo na lekcji ja chciałabym odwzajemnić to spojrzenie ale po prostu nie potrafie. Jak on na mnie patrzy to prosto w oczy tymi swoimi błękitnymi, pięknymi oczami a mi wtedy zasycha w gadle i nie potrafie nic z sb wydusić a jak przytrzymie za długo spojrzenie to kolana mi miękną i nie potrafie tego pokonać. Ale mój problem polega na tym że niedawno się dowiedziłam że on ma dziewczyne i jak ich zobaczyłam razem to zrobiło mi sie smutno ale stwierdziłam że sb go odpuszcze i nie bede sie im wpieprzac do życia i tak właśnie powtarzałam sb cały weekend ale jak przyszedł poniedziałek i jak go znowu zobaczyłam to uświadomiłam sb jak za nim tęskniłam przez te 2 dni i nic nie potrafie na to poradzić że za każdym razem jak go nie widze to za nim tęsknie, w myślach ciągle widze jego słodki uśmiech i te piękne oczy które mnie prześwietlają i czuje sie jakby wszystko o mnie widział a tak naprawde ja go wogóle nie znam, nie wysypiam się w nocy bo ciągle o nim myśle mało jem i jak o nim myśle to czasami ściska mnie tak dziwnie w żołądku i nwm co to może znaczyć. W szkole czasami cały dzień puszcza mi takie spojrzenia a czasami widze że unika mnie wzrokiem i nwm o co mu chodzi. Boje się że się zakocham i rozpieprze ich związek albo on nie będzie czuł tego samego. Nie znam się na tym bo pierwszy raz coś takiego mnie spotkało i prosze was o rady

Gość gość
następna debilka która uważa, że facet na nią patrzy i na pewno się zakochał na zabój i już się boi rozbicia ich związku czy coś :D może się patrzy, bo jesteś brzydka? :D Miałam w gimbazie kolegę tak szkaradnego że czasem patrzyłam na niego próbując pojąć jak można być tak brzydkim, podziwiałam jego brzydotę. W ogóle to pewnie sobie uroiłaś, że się patrzy :classic_cool: daj se siana dziecino