Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tusiek112244

Ból brzucha słaba miesiączka

Polecane posty

Gość sweet03
Czyli nic nie pomaga ;/ A nie chcesz iść do innego lekarza ?

Gość sweet03
Rozumiem :) Może zadzwoń na pogotowie i spytaj co to może być i jaka przyczyna ? Bo skora ci nic nie pomaga to chyba jest coś nie tak tym bardziej że trwa to już kilka dni...

Gość sweet03
Na samym dole brzucha ;/ plus jeszcze te nerki... Dzis tak jak pisałam miałam tylko krótkotrwałe skurcze również na dole... Czy też masz w tym miejscu ?

Gość sweet03
A też ci tak ból promieniuje jak mnie? czasami nawet do nóg wtedy jestem nieruchoma ;/ Również jak mam te bóle odczuwam nawet ból kręgosłupa

Gość sweet03
To pulsowania nie mam.. Ale jestem Ciekawa co to może być ?, takie bóle nie są normalne, tym bardziej że nie jestem w Ciąży...

Gość Raspberry02
Ja zmykam Daj rano konicznie znac jak zrobisz test ;)

Gość sweet03
Sorry przypadkiem napisałam z nika mojej siostry

Gość gość
okey ;) Jeśli nie rano to na pewno do wieczora ;*

Witam ;) Test zrobiłam , niestety negatywny ;( ale dobra wiadomość jest taka , że brzuch w ogóle nie boli . Jak wstałam rano to tak jak by ktoś ręką odjął ;D Ale do lekarza w piątek i tak idę , bo mój mąż twierdzi , że to nie jest normalne żeby ból brzucha trzymał aż tyle Dni Także jak wrócę w piątek od lekarza to zaraz napisze co mi dolegało ;)

Gość sweet03
Hej :) Szkoda że test wyszedł negatywny, ale jestem dobrej myśli że nie długo Ci się ida zajść w ciąże :)... O to świetnie że już po bólu, daj koniecznie znać co Ci lekarz powiedział.

Gość sweet03
Nie mam pojęcia czy Ci wyliczy ale może ? Przepraszam że wczoraj nie odpisałam ale spieszyłam się do pracy i wróciłam dość poźno, może uda mi się być wieczorem.

Gość sweet03
Hej :) I Jak tam Co ci lekarz powiedział ? obliczył Ci te dni płodne ?

Hey , przepraszam , że tak późno ale nie miałam dostępu do internetu .. Niestety. Więc u lekarza byłam w piątek powiedział, że wszystko jest w porządku . A te bóle prawdopodobnie były na tle nerwowym .Nie mam pojecia czy na pewno bo wcale się nie denerwowałam . Dni płodne wyliczone więc tylko się brać do roboty heh ;)

Gość sweet03
Uff to dobrze że wszystko jest w porządku :) i że te dni masz wyliczone... Ja też już nie narzekam na bole :) jak widać wszystko ustąpiło :) To teraz chyba będzie się starać o dzidziusia ? :)

oj tak ;) Jeśli chodzi o dni płodne to dużo lekarz nie musiał mnie uświadamiać hehehe ;) Powiedział mi to samo co w mojej głowie siedzi odkąd zaczelismy starac sie o dziecko;)

Gość sweet03
To Powodzenia, myśle że teraz powinno się udać ! :) a raczej na pewno się uda :) To daj koniecznie znać jak będziesz miała 2 kreseczki na teście :P Trzymam za was kciuki, i bardzo się Ciesze że wszytko idzie w dobrym kierunku :)

Gość sweet03
W takim razie będę czekać :)

Gość ewka

Najlepiej idź do lekarza, a ja od siebie moge jedynie polecic tampony beppy na okres, moim zdaniem najlepsze

Mnie brzuch bardzo boli nie zależnie czy okres mam obfity czy też nie. Jak mnie tak mocno boli to biorę tabletki vemonis femi, po nich ból szybko przechodzi, ulgę mam na długo. Wcześniej męczyłam się okropnie bo nie zawsze tabletki p.bólowe pomagały.