Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stokrotka889

Pomocy tesciowa rujnuje mi zycie

Polecane posty

Gość Stokrotka889

Witam, mam nastepujacy problem, matka mojego partnera doprowadza mnie do rozpaczy, jest falszywa, klamie, manipuluje i obgaduje swojego syna przy mnie, robiac to w sposob taki abysmy najlepiej sie poklocili. Przy nim nigdy sie nie odezwie a jak go nie ma to od razu slysze ze on zle mnie traktuje i powinnam byc stanowcza, w dodatku ciagle robi z siebie ofiare wymuszajac tym samym jego zainteresowanie, dodam ze jest samotna, nie ma kolezanek, nie pracuje i nie ma zadnego hobby...co robic pomocy, moze znajde tu kogos w podobnej sytuacji :-(

Gość gość
a czy rozmawialas o tym ze swoim partnerem? Szczera rozmowa na pewno dobrze wam zrobi.. Pozdrawiam.

Gość Stokrotka889
Nie rozmawialam i szczerze mowiac boje sie podjac tego tematu bo to jednak jego matka, moze on odbierze to jako atak z mojej strony ? Zwrocilam sie sie raz do niego z pytaniem dlaczego jego matka dzwoni do nas 10 razy dziennie podczas naszego wypadu na weekend, zareagowal zdziwiony, dodam ze jej pytania brzmia " zgubilam klucze co zrobic" , " zrobisz mi zakupy w poniedzialek" , " wujkowi zmarl kot" " zaplaciles rachunek za moj prad?" ...

Gość Stokrotka889
Co robic ????:((((