Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak reaguje była kobieta na słowa od mężczyzny

Polecane posty

Gość gość

proponuje Ci przyjaźń.

Gość gość
zaproponuj jej to się dowiesz. Czy ludzie tu umieją jeszcze samodzielnie myśleć jeszcze czy teraz to już nawet srają na forum?

Gość gość
Jak myślicie powinienem się wysrać czy jeszcze poczekać ?

Gość gość
chodzi mi dlaczego One kończą wszelką znajomość po takich słowach.

Gość gość
co mam teraz robić?

Gość gość
po co pytasz jak reagują kiedy wiesz ?

Gość gość
to jak nagroda pocieszenia. Po co komu przyjaźń z ex

Gość gość
Bo to baby, są interesowne i samolubne, nie są zdolne do uczuć wyższych, młody pewnie jesteś i nie zdajesz sobie jeszcze sprawy z różnicy konstrukcyjnej :D

Gość gość
jak to po co ? żeby mieć gdzie zamoczyć w razie potrzeby

Gość gość
Powiem ci, a co mi tam. Kończą znajomość, bo po co im ktoś, kto i tak ich nie chce, a nie da się przyjaźnić z kimś kogo kochasz. Lepiej jest odejść i mieć wszystko w nosie. Czy to takie trudne?

Gość gość
Można się rozstać w zgodzie i nawet się kumplować, ale żeby od razu się przyjaźnić? Po co? Skoro nie wyszedł związek, to jak ma wyjść przyjaźń?

Gość gość
Ej Ty, gościu z 00:11 nie przesadzasz? Matka cie nie kocha? :(

Gość gość
...są jak zwierzęta i to takie typu dżdżownica w porywach ślimak :D

Gość gość z 0011
ja jestem życiowo doświadczony

Gość gość
Nie spinaj się bo piszę prawdę, kobieca przyjaźń nigdy nie jest bezinteresowna :-)

Gość gość
"przyjaźń" miało być :D

Gość gość
a dzięki komu kobiety się robia zimne i wyrachowane? idz do pierwszej lepszej podstawówki czy nawet gimnazjum, i porównaj te dziewczyny 5-10lat później :classic_cool:

Gość gość
Ja nie rozumiem jak można się tak pytać w ogóle? Skoro jesteś byłym, to znaczy, że coś nie wyszło i się rozstaliście tak? To skoro było źle, jak możesz proponować po czymś takim przyjaźń? Ja sobie nie wyobrażam np kogoś, kto mi ubliża, zdradza, a po rozejściu się proponuje przyjaźń, no proszę Cię... :/

Gość gość
Tylko nie mów że przez facetów, same pomyślcie kto was w życiu najbardziej zawiódł, jeżeli jesteście uczciwe przyznacie że inne baby, najlepsze "przyjaciółki" :-) Pomyślcie o sytuacjach gdy podoba wam się ten sam facet, "przyjaźń' pęka jak bańka mydlana :D

Gość gość
No dobra, ale skoro tak się stało, że jesteś jej byłym, to może weź pod uwagę, że dziewczyna może mieć gdzieś twoją przyjaźń.

Gość gość
Kobieta to judasz którego sam sobie ściągniesz na głowę i będziesz się o niego troszczył, zdradzi wtedy gdy będziesz na nią najbardziej liczył i jej potrzebował :D

Gość gość
Taka ich wężowa natura :D

Gość gość
Wyżej masz przykład, jeżeli jej nie będziesz posuwał to ma gdzieś twoją przyjaźń, one nawet nie wiedzą co to jest :D

Gość gość
Ale, to Ona mnie zdradziła. Spotkaliśmy się po kilku latach u wspólnych znajomych. Widziała jak tęsknie. Byłem zdołowany. W rozmowie zaproponowałem jej przyjaźń. Po pierwsze uznałem, że upłyneło kilka lat od rozstania i ochłoneliśmy. Druga sprawa, że ma faceta z którym jest szczęśliwa. Natomiast Ona to zakończyła. Jak miałem się zachować. Skomleć o miłość. Powiedzieć, że tęsknie skoro to było widać. Chodziłem za nią jak pies. A Ona wyszła za mąż za innego. I jeszcze uważa, że ja się zachowałem nie w porządku. Gdzie tu logika. Jestem w depresji.

Gość gość
a czy łaskawie mógłbyś ograniczyć się tylko do jednego wątku, w którym wylewasz swoje żale? Kobieta cienie chce, nic nie pomoże płaszczenie się, przepraszanie, prośby o przyjaźń. Ogarnij się, przestań się użalać nad sobą i idź do przodu!!!

Gość gość
Sam sobie stwarzasz problemy, daje ci wyraźnie do zrozumienia ze sra na ciebie, pogódź się z tym i szukaj przyjaźni i miłości gdzie indziej :D ...rozejrzyj się dookoła bab od zatrzęsienia, nie wichrój sobi psychiki jedną bźdźągwą :P

Gość gość
wichruj miało być :-)

Gość gość
A jak to ona Cię zdradziła, to nie pokazuj jej, ze ją nadal kochasz i pragniesz być blisko. Stąd taka propozycja. Nie rób tak. Okaż jej chłodek i obojętność. Olewaj jak ona Ciebie. Zero tęsknoty w oczach, a najlepiej zajmij się jakąś jej fajną koleżanką. To ubodzie dopiero, bądź pewny. Nie poniżaj się z tą przyjaźnią więcej.

Gość zbyt wrażliwa niestety
ani w przyjazni ani w milosci nie wolno stosowac zadnych gierek ani kłamstw bo to niszczy relacje...jesli Cie nie chce i nie kocha to nic na siłę...mozesz sie starac o Nia ale nie zmuszaj Jej do niczego