Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinno się wybaczać zdradę

Polecane posty

Gość gość

Czy powinno się wybaczać zdradę osobie która robi to od początku związku, a jak jej się udowodniło to kłamała. że tak wcale nie jest, i wymyślała różne historie. A najgorsze w tym wszystkim, że nawet nie potrafiła za to przeprosić, wykazać jakiejś skruchy :( ??

Gość gość
nie ma co wybaczac to koniec

Gość gość
Nie , nie w przypadku jaki podalas. Wybacza sie jednorazowy wyskok, kiedy ktos bardzo zaluje , przeprasza , czuje skruche, kaja sie . Wtedy mozna dac jeszcze ta "jedna "szanse . Ale nie wprzypadku notorycnych zdrad , braku jakichkolwiek wyrzutow sumienia , ciaglych klamstw etc.

Wybaczać trzeba, także i zdradę, nawet zbrodnię, Ale czy potrafiłabyś później żyć z takim człowiekiem? To jest pytanie fundamentalne a nie tam, czy wybaczyć.

Gość gość
ja tak miałam, tzn nie zalapalam go na seksie, ale rozmawial z pewnymi panienkami na zbyt osobiste tematy, ukrywal przede mna smsy, rozmowy na gg, telefon itd I tez nie kajal się, nie żalowal, nie zmienił tego, Wybaczylam po awanturze, jak niby zrozumial wszystko i przeprosil. Wzielismy slub, 3 miesiace po slubie odkrylam, ze nic sie nie zmienilo i teraz zaluje straconych 7 lat zycia i boje sie. ZYje obok niego, nie kocham go juz, mowie mu to otwarcie A on nagle mnie straszni kocha i zycia beze mnie nie widzi ... Szantazuje mnie, ze nie moge odejsc, bo go zniszcze itd Jesli wybaczysz to ok, wybacz, ALE NIGDY NIE ZOSTAWAJ Z TAKA OSOBĄ! NIGDY Nawet nie wiesz jak zaluje, ze z nim zostalam i wzielam slub, przegralam zycie :(

Gość gość
mam 32 lata i wielkie rozczarowanie Rozwód da mi wolnośc, ale nie przywróci wiary w mężczyzn. Niestety. Źle wybrałam ,podjęłam zle deycyzje i teraz za to płace. I teraz każdemu będę doradzać - odejdź, jesli umiesz wybacz, ale nigdy nie zostawaj z taką osobą, nie warto, oni się nie zmieniają.

Gość gość
Ja tam nie wybaczyłam i się NIE ROZWIODŁAM, bo na ten rozwód tylko czekała jego była kochanka, a ja takiej zdzirze nie mam zamiaru ułatwiać życie i robić prezentów. Zdzira się wścieka aż jej piana z pyska tryska, a ja mam z niej ubaw po pachy i męża, któremu dość często przypominam o zdradzie, więc się chłopina stara jak tylko może: po pracy prosto biegnie do domciu obładowany zakupami, kupuje mi prezenty, kwiatki, słodycze, zmywa brudne gary i robi wszytko czego tylko zapragnę. Ale teraz mam dobrze. Tylko żyć i nie umierać. :D

Gość gość
a skad wiesz,ze kochanka siw wscieka ? To on ciagnie caly czas ten romans ?

Gość gość
Kochanka się wścieka, że ją kopnął w cztery litery. Wiem o wszystkim, bo mi znajomi opowiadają jak szalała i dalej szaleje, chce się mścić, różnymi sposobami chciała rozwalić małżeństwo - doprowadzić do rozwodu. A mi się z niej śmiać chce, jaka głupia jest i naiwna. I nie mam zamiaru nic kończyć, bo tak jak jest teraz, w zupełności mi pasuje. Mam wygodnie i wesoło. :D