Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY TO PRAWDA

Polecane posty

Gość gość

ze po slubie sie wszystko zmienia?

Gość gość
chyba kłamstwo u mnie nic sie nie zmieniło

Gość aassdddd
Niestety nie napiszę niczego pocieszającego. Nie wiem czy to jest jakaś reguła, ale większość małżeństw dzisiejszych czasów nie potrafi przetrwać choćby 5 lat. Sakrament zawarcia związku małżeńskiego raczej oddala, niż przybliża. Całe małżeństwo to nic innego jak forma ułatwienia sobie życia choćby w sprawach przyziemnych. Szkoda tylko, że w całym tym bałaganie najczęściej dwoje ludzi zapomina o łączącym ich uczuciu , tuż z przed sakramentalnego tak.

Gość gość
dziś jest nasza 8 rocznica ślubu, kochamy się tak samo jak przed, między nami nic się nie zmieniło, nasza rodzina w tym czasie się powiększyła o 2 dzieci ,psa i kota.

Gość gość
Tak Ci się tylko wydaję. Pewne maż jak większość facetów lata po portalach i szuka przygodnych kochanek. Kiedy Ty pierzesz, gotujesz, sprzątasz on delektuję się młodszą , ładniejszą w jego mniemaniu kobietą. Faceci to prymitywne stworzenia. Wszyscy jak jeden zdradzają. Kwestią jest tylko to , jak się z tym potrafią ukryć. Twój najwidoczniej robi to doskonale.

Gość gość
kochanki to pryszcz przy teściowej wariatce, ta to potrafi s********ć życie małżeńskie

Gość gość
Co ma wspólnego małżeństwo z tatuażem? I jedno i drugie wydaje się na początku świetnym pomysłem.

Gość gość
W dodatku kiedy mieszkacie z nią pod jednym dachu, albo nieopodal. Instytucja małżeństwa nie jest warta tych wszystkich wydanych pieniędzy, stresu, Miłość w wystarczający sposób potrafi połączyć dwie połówki.

Gość gość
A po latach przychodzi rozczarowanie, z tym , że ani tatuażu, ani małżeństwa nie jesteś w stanie w prosty sposób zmyć, wymazać z własnego życia.

Gość gość
do gościa z 10.05 dlaczego zakładasz ,że mój mąż mnie zdradza i oszukuje? bo ty masz problem z dochowaniem wierności czy zawiodłeś/aś się na kimś? " Pewne maż jak większość facetów lata po portalach i szuka przygodnych kochanek" wyobraź sobie ,że mój mąż jest "niekomputerowy" i nie lata po portalach, bo go to nie interesuje i nie ma na to czasu. pozdrawiam serdecznie i życzę większej wiary w ludzi i miłość.

Gość gość
jestem już ponad 6 lat po ślubie i nie czuje,że jest inaczej niż przed, nadal jakby "chodzimy ze sobą" Sprawa jest prosta żadne znas nie sprowadza drugiego do roli "polskiego" męża czy żony jest równouprawnienie:-)

Gość gość
Do gość z 10.22. Może masz rację. Nie moja w tym rola, żeby oceniać innych. Tym bardziej, że niestety na mężczyzn patrzę jedną miarą. Właściwie od każdej reguły są wyjątki, zatem może i Twój mąż jest wierny. Ale pamiętaj, że oczy trzeba mieć szeroko otwarte, nawet na tych najbardziej spokojnych, oddanych rodzinnie mężczyzn. Dziś świat jest na tyle pokręcony, że sex stał się sportem, a nie połączeniem dwóch współistniejących dla siebie ciał, dusz.