Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja wspollokatorka sypia w makijazu

Polecane posty

Gość gość

tez tak robicie??? Przeciez to niezdrowe i niewygodne :(

Gość WJF
Ja kiedyś byłam na wyjeździe z koleżanką i ona też nie zmywała makijażu. 2 tygodnie chodziła w tym samym (podkład, czarna kredka, eyeliner, tusz, puder), kładła się tak spać, a rano poprawiała to co się rozmyło. Stwierdziła, że dzięki temu nie traci dużo czasu :(

Gość gość
Może raz mi się zdarzyło po imprezie :o teraz za każdym razem zmywam makijaż przed kąpielą :D

Gość gość
Dokladnie, ja tego nie rozumiem, przeciez skora, oczy musza odpoczywac. A poza tym swiezy makijaz jest znacznie lepszy od odpadajacego tuszu i scierajacego sie naskorka fuuuj :(

Gość gość
to powiedz jej wprost ze jest brudasem :(

Gość gość
przecież niezdrowo i niewygodnie dla niej a nie dla ciebie, to ci do tego?

Gość gość
Ja też tak robie. Przychodze do domu zmęczona i nie mam sił nawet na umycie się. Robie to rano. Niestety muszę malować oczy ponieważ mam jasne rzęsy i jasne brwii i ogólnie niepomalowane nieciekawie wyglądają. Od wielkiego dzwona udaje mi się zmyć.

Gość gość
ja też tak robię skoro itak cały czas noszę chemie na rzesach to co za róznica czy jest to nowy tusz czy dokładam do tego nocnego???????

Gość gość
oblesne jestescie, wiecie? a potem bedzie placz ze cera zniszczona. jak mi sie tak mega mega nie chce to chociaz przecieram chusteczkami dla dzieci.

Gość gość
Twarz sie niszczy, szybciej sie starzeje, wy dziewczyny jakies nienormalne jestescie

Gość gość
jeszcze jej tego nie powiedzialas, ze niezdrowe? kobiety.. przeciez lepiej ze bedzie brzydsza od ciebie,nie?

Gość gość
nie powiem jej tego wprost, az tak blisko ze soba nie jestesmy. Zaloze sie ze by sie obrazila. Po prostu,cera sie robi okropna, a to naprawde bardzo ladna dziewczyna, niestety cera jej nie jest juz taka fajna z bliska.

Gość gość
no widzisz, wiedzialem.